Не е зле да си разчупена, когато си чалга певица

...
Не е зле да си разчупена, когато си чалга певица
Коментари Харесай

Шок: Галена бръкна директно в пазвата на своя фенка! (усети се и се притесни - СНИМКИ)

Не е зле да си разчупена, когато си чалга певица и си на присъединяване, само че всяко нещо е добре да бъде с мярка. А Галена от дълго време прескача мярката и отива към пошлостта. Този път обаче надмина и самата себе си, след което очевидно се тормози.

Случката е от скорошно нейно присъединяване, на което се вижда по какъв начин половинката на Галин Вафлата се раздава пред клиентите. Непосредствено пред нея, само че с тил към нея, седи момиче, което купонясва с компания. Галена пее, лигави се, доближава се към момичето и се пробва да го погали като пуска ръката си непосредствено в деколтето му.

Вижда се за момент сащисаната физиономия на мацката, а след нея и тази на Галена, която очевидно е усетила къде се е напъхала ръката й. Тя мигновено я издърпва, като ужилена, а лицето й издава стеснение и терзание.

Клипчето се появи в Тик-Ток и провокира напряко гражданска война. Потребители се хилят като несъответстващи и споделят, че са го гледали несъмнено милион пъти. Други пък непосредствено попитаха Галена да не е предходна на отсрещния бряг и да си пада към този момент по дами.

" Няма да е нещо невиждано, пък и е по евростандартите и новото съвременно ", смеят се консуматори в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР