Не е задължително като отидеш в Саудитска Арабия да ти

...
Не е задължително като отидеш в Саудитска Арабия да ти
Коментари Харесай

Не на всеки му играят танц със саби

Не е наложително като отидеш в Саудитска Арабия да ти играят танц със саби. И равнището е значимо. Това е индиректен отговор и на въпроса за какво Симеон Сакскобургготски беше там. Защото и той игра танца със саби. Има много знаци зад това нещо. Това съобщи журналистът Георги Милков пред Българска национална телевизия.

Когато го проведоха за Бойко Борисов, от саудитския протокол споделиха, че последният, който е играл този танц, е американският президент Доналд Тръмп през месец май. Според Милков доста се е задълбало по тематиката. Танцът със саби и иранското напрежение се оказаха по-важни от цялото посещаване, а не трябва да е по този начин.

Според него най-важно е, че ще бъде намерено българско посолство в Рияд, като това беше проблем сред нас, откакто имахме посолства на всички места в Залива. Сега този „ пропуск “ е поправен, сподели Георги Милков.

Подписаните съглашения са значими, само че по-важно е какво ще представим на саудитската страна като планове. Хората би трябвало да знаят, че когато вършим бизнес, когато вършим планове, те би трябвало да са положителни. Те няма да изберат България, единствено тъй като сме им симпатични, сподели още Милков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР