Не е задължително да разчитаме само на ярките цветове, за

...
Не е задължително да разчитаме само на ярките цветове, за
Коментари Харесай

21 идеи за по-бляскав летен маникюр

Не е наложително да разчитаме единствено на ярките цветове, с цел да създадем маникюра си видим и характерен. Той може да е минималистичен и отново да бъде хубав и блестящ. Напоследък от ден на ден се открояват ноктите, върху които проблясват дребни кристали или перли. Те са извънредно фини и нежни, а в това време наподобяват извънредно ефектно, без значение дали са сложени на неутрална и безцветна основа, или пък са комбинирани с нещо по-ярко като цвят.

Друг елементарен метод за реализиране на по-бляскав летен маникюр е потреблението на лакове с металически отражения. Те може да покриват цялата нокътна плочка, да се употребяват единствено за върха й в жанр френски маникюр или пък да се създадат някакви разнообразни форми и украшения. Тези с брокатени частици също могат да ни оказват помощ да създадем ноктите си по-интересни и то вкъщи.

Ефектът на блестящите лакове и дребните камъчета може да бъде още по-голям, в случай че те са комбинирани с украшения на цветя, звезди или точки. И всичко това го демонстрираме в днешната ни изложба.

 
28 хрумвания за маникюр в летните нюанси на синьото

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР