Не е за вярване! Станимир Гъмов пропя чалга! Актьорът мина

...
Не е за вярване! Станимир Гъмов пропя чалга! Актьорът мина
Коментари Харесай

Гъмов пропя чалга

Не е за поверие! Станимир Гъмов пропя чалга! Актьорът мина към „ тъмната страна ” и пропя песни от лекия род, по време на присъединяване в Лондон, видя HotArena.

Артистът не беше самичък, а в компанията на фолк артиста Константин, с който станаха близки другари във „ ВИП Брадър ”. Двамата още там се надушиха, че обичат да си пийват и заформиха радостна компания, към която постоянно се причислява и Фънки.

Този път обаче рокаджията пропусна спектакъла в Лондон и изпусна в действителност доста. Гъмов се появи с Коцето в ресторант в британската столица, където първо загря с няколко чашки, а по-късно хвана микрофона и зареди чалга части, за наслада на екзалтираната аудитория, пиш е „ България през днешния ден ”.

Двамата актьори постоянно са канени на участия на Острова, с цел да веселят родните гастарбайтери. И този път те не отказали поканата–хванали самолета и след 3 часа били в Англия, където хапнали, пийнали, попели на публиката и си тръгнали с извънредно великодушни възнаграждения.

Двамата в действителност устроиха незабравим ваучър на българите в чужбина. Те се прегръщаха с последователки, разказваха им истории, вършиха си селфита, сядаха по масите и си общуваха с тях. Публиката изпадна в еуфория, а двамата проведоха незабравимо шоу на феновете си.

На другия ден Коцето и Гъмов хванаха самолета за България, тъй че лондонската им авантюра продължи едвам едно денонощие.

За актьора обаче това не е първо клатушкане по чалгата. Още при първия си сезон във „ ВИП Брадър ”, той хлътна по Преслава.

Романсът им обаче не продължи дълго след предаването — певицата си откри ново гадже и стана майка, а Гъмов се събра с радостна компания и забавлява почитатели из нощните клубове в страната и чужбина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР