Не е ясно дали Мария Габриел ще остане централно име

...
Не е ясно дали Мария Габриел ще остане централно име
Коментари Харесай

Не е ясно дали Мария Габриел ще остане централно име в родната политика след изборите

Не е ясно дали Мария Габриел ще остане централно име в родната политика след изборите. Тя съобщи, че до последния ден на това държавно управление ще извършва отговорностите си на вицепремиер. Габриел не пропусна и да благодари на Николай Денков, че не са прекрачили границата на положителните връзки.

„ Ако отиваме към избори, времето на акцията да се употребява да бъдат откроени значимите неща за българските жители, промените, методът, по който да се случат.  Да си дадем късмет след изборите да се върнем с почитание един към различен. С явен ангажимент какво желаеме да създадем и да не позволим операциите, разделянето да вземат превес “, прикани Габриел.

Тя означи значимостта на политическата просвета на разговор и почитание към другия, само че въпреки всичко изрази отвращение

„ Вссички станахме очевидци на това какво се случва, когато по време на договарянията получаваш условия, които се трансформират всеки ден, когато по време на договарянията стане ясно, че нямаме ясна точка, до която да достигнем дружно “.

Габриел отхвърли да разяснява името на служебния министър председател, като съобщи:

„ В този миг е най-важно всеки да остане с уважението към институцията и нейните пълномощия. “

Все още тя не може да каже дали се „ вижда “ като част от държавното управление след изборите

„ До ден финален на това държавно управление ще извършвам съзнателно отговорностите като вицепремиер и министър на външните работи “, уточни тя. Когато останеш фокусиран върху това да вършиш работата си с готовност, да има резултат – Шенген, само че и доста други стъпки, това е най-хубавото “, сподели Габриел.

По думите й е значимо да се покаже, че държавното управление се е заело България да се развива по европейски стандарти. Че се е погрижило за това страната ни да е приближен, благонадежден сътрудник на страните членки на Европейски Съюз и на НАТО.

„ Вярвам, че на всички огромната ни цел е България да бъде една съвременна европейска страна “, сподели още Габриел.

Днес президентът Румен Радев връчи мандата на Има Такъв Народ, които го върнаха незабавно. Сега стартират договаряния за служебно държавно управление

Бойко Борисов съобщи, че ще направи всичко допустимо Росен Желязков да не е длъжностен министър председател. Той обаче беше първият, който отиде на „ Дондуков “ 2 за среща с президента.

„ Домовата книга “ с избор за министър председател обаче се изчерпва, като остана единствено едно име. Става дума за зам.-председателя на Сметната палата Горица Кожарева.

Този въпрос поражда, откакто преди ден някогашният началник на Стратегическия съвет на президента проф. Александър Маринов сподели, че Радев не би се спрял на ярка политическа фигура за длъжностен министър председател, омбудсманът Диана Ковачева отпадна, тъй като е определена за арбитър в Европейския съд по правата на индивида, а нейната заместничка Елена Червена – Маркова хвърли оставка като зам.-омбудсман.

 

Източник: Dir

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР