Не е ясно, че няма да има предсрочни избори. Може

...
Не е ясно, че няма да има предсрочни избори. Може
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ГЕРБ няма да спечелят изборите,

Не е ясно, че няма да има предварителни избори. Може да се стигне до предварителен избор. Бихме ли могли да предвиждаме, че искрата може да я възпламени едно влизане на прокуратурата в президентството? Не можехме да го предвиждаме даже три дни преди този момент. Това сподели водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева в ефира на БНР.

По думите ѝ омразата на обществото към властта е задоволителна с цел да се случи нещо ненадейно. Тя предвижда, че ГЕРБ няма да завоюват изборите, тъй като омразата към тях е непреодолима, само че беше безапелационна, че и Българска социалистическа партия не могат да завоюват идните парламентарни избори, тъй като " не отлепя " от така наречен корав електорат.

" Участието на Българска социалистическа партия в определянето на назначените капиталисти, в раздаването на парите и в основаването на привидни правила, които прецакаха голямата част от обществото за сметка на малко на брой, които са били доближени на Политбюро, на Държавна сигурност и така нататък Това нещо въздейства и на идващите генерации ", добави тя.

Лидерката на " Движение 21 " беше безапелационна, че тя няма да се кандидатира за народен представител на идващите парламентарни избори. " Аз ще работя за това да се сътвори колкото се може по-голямо обединяване на обединения, които няма да робуват на лявото и дясното в този исторически миг, а ще се обединят, с цел да може политиката да се върне към база и правила, без които не може да съществува страната. След Бойко Борисов страната е в пагубно състояние. Няколко години би трябвало да се подредят нещата и тогава по натурален метод да форматираме нещата - лявото, дясното, центъра ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР