Не е ясно, че няма да има предсрочни избори. Може

...
Не е ясно, че няма да има предсрочни избори. Може
Коментари Харесай

Татяна Дончева не изключва предсрочен вот, но няма да се кандидатира за депутат

Не е ясно, че няма да има предварителни избори. Може да се стигне до предварителен избор. Това съобщи пред БНР водачът на Движение 21 Татяна Дончева.

Според нея омразата на обществото към властта е задоволителна, с цел да се случи нещо ненадейно.

Дончева предвижда, че ГЕРБ няма да завоюват изборите, тъй като омразата към тях е непреодолима. Тя обаче е уверена, че и Българска социалистическа партия не могат да завоюват идния избор. Не е задоволително да се дефинираш като ляв, когато това, което вършиш, не може да се свърже от хората с нищо ляво, безапелационна бе тя.

Според нея присъединяване на Българска социалистическа партия в прехода е огромната тежест, която дърпа партията надолу.

По думи на Дончева класата, равнището и претенциите на Корнелия Нинова нямат нищо общо с класата и равнището. Тя изрази мнение, че зад фразата, че Българска социалистическа партия не е лидерска партия, Нинова прикрива страховете си от водачите в партията.

" Барометър " дава 5% преднина на ГЕРБ пред Българска социалистическа партия

Агенцията оповестява данни и за възможни президентски избори

" Изравнили се ГЕРБ и Българска социалистическа партия върху 13%. При събрана ненавист, най-малкото тези хора ще желаят да отстранят обекта на омразата си ", разяснява водачът на Движение 21.

По нейни думи има огромни пакости от ръководството на ГЕРБ върху страната, както и върху морала и душeвността на хората - върху това кого ще одобряват за политик и на кого ще дадат правото да ръководи.

Все в един миг ще има лимит на грешките и хората ще би трябвало да схванат елементарното нещо, че в политиката визионерите са супер значими, съобщи Дончева.

Тя обаче бе безапелационна, че няма да се кандидатира за народен представител на идващите парламентарни избори.
 ГЕРБ и Българска социалистическа партия изравниха, само че социалистите са по-мобилизирани
ГЕРБ и Българска социалистическа партия изравниха, само че социалистите са по-мобилизирани

Борисов и Нинова с еднообразно ниско доверие, Румен Радев остава най-одобряван

Дончева изясни, че ще работи за това да се сътвори колкото се може по-голямо обединяване на обединения, " които няма да робуват на лявото и дясното в този исторически миг, а ще се обединят, с цел да може политиката да се върне към база и правила, без които не може да съществува страната ".

Тя бе безапелационна, че след Бойко Борисов страната е в пагубно състояние.

Дончева предложи Волен Сидеров и Красимир Каракачанов да мислят по-перспективно , тъй като техните партии имат присъединяване в Народното събрание няколко пъти до момента и разчитат, че имат зад себе си общественост от гласоподаватели, определящи се за патриоти. Според нея обаче поддръжниците им са разочаровани и няма да гласоподават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР