Не е ясно, че няма да има предсрочни избори. Може

...
Не е ясно, че няма да има предсрочни избори. Може
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ГЕРБ няма да спечели изборите, защото омразата е непреодолима

" Не е ясно, че няма да има предварителни избори. Може да се стигне до предварителен избор ", разяснява лидерката на “Движение 21 “ Татяна Дончева в събота пред БНР.

" Бихме ли могли да предвиждаме, че искрата може да я възпламени едно влизане на прокуратурата в президентството? Не можехме да го предвиждаме даже три дни преди този момент ", сподели тя.

По думите ѝ омразата на обществото към властта е задоволителна, с цел да се случи нещо ненадейно. Дончева предвижда, че ГЕРБ няма да завоюва изборите, тъй като омразата към тях е непреодолима, само че и Българска социалистическа партия не може да завоюва идните парламентарни избори, тъй като " не отлепя " от така наречен корав електорат:

" Не е задоволително да се дефинираш като ляв, когато това, което вършиш, не може да се свърже от хората с нищо ляво ", изясни тя. Според нея огромната тежест, която дърпа Българска социалистическа партия надолу, е присъединяване ѝ в прехода. " Участието на Българска социалистическа партия в определянето на назначените капиталисти, в раздаването на парите и в основаването на привидни правила, които прецакаха голямата част от обществото за сметка на малко на брой, които са били доближени на Политбюро, на Държавна сигурност и така нататък Това нещо въздейства и на идващите генерации ", разяснява Дончева.

По думите ѝ класата, равнището и претенциите на Корнелия Нинова " нямат нищо общо с класата и равнището ". Според нея зад фразата, че Българска социалистическа партия не е лидерска партия Нинова прикрива страховете си от водачите в партията. Тя беше безапелационна, че в Българска социалистическа партия не зачитат личността и посочи, че го споделя като човек, който е бил в социалистическата партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР