Не е вярно, че оградата по границата с Турция, може

...
Не е вярно, че оградата по границата с Турция, може
Коментари Харесай

Сидеров: Нов Хитлер е невъзможен, санкциите за Русия са заради САЩ, не заради Крим

Не е правилно, че оградата по границата с Турция, може да се минава елементарно. Дупката, която сподели Елена Йончева на фотография, към този момент е запълнена. 

Това съобщи водачът на Атака Волен Сидеров по Нова тв. Уважавам доста Елена Йончева, познаваме се от дълго време, само че ми се коства, че в тази ситуация тя играе роля, добави той. Според него задачата е да се покажат неприятни Патриотите, по тази причина Корнелия Нинова е поискала оставката на вицепремиера Валери Симеонов, а не на цялото държавно управление. Симеонов е по-лесна цел за опозицията, желаят националистите да не бъдат легитимирани като ръководеща партия по време на Председателството, твърди Сидеров. 

Не е допустимо през днешния ден да се появят нови нацисти, тези плашила, които се размахват за нов Хитлер, няма по какъв начин да се случат, безапелационен бе той. 

Сидеров се разгласи за премахването на глобите против Русия, тъй като те пречат на всички европейски страни. Според него този въпрос ще бъде подложен по време на Председателството. Сидеров изясни, че глобите против Русия са наложени поради ползите на Вашнгтон, а не поради Крим. 

Знаете ли Христо Ботев какви цветисти изрази употребява, в случай че в този момент ги прочетат от Движение за права и свободи, ще ги разгласят за език на омразата, разяснява Сидеров поисканата оставка на депутата от Обединените патриоти Валентин Касабов. Той дефинира Държавно стопанско предприятие като „ дървеници, които би трябвало да бъдат смачкани ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР