Не е възобновено електрозахранването в няколко населени места в страната

...
Не е възобновено електрозахранването в няколко населени места в страната
Коментари Харесай

Заради падналия сняг и авариите няма ток все още в различни части от страната

Не е обновено електрозахранването в няколко обитаеми места в страната към момента, осведоми БНР. Все още няма ток в общините Ловеч, Угърчин и Тетевен.  Екипите на електроразпределителното сдружение не престават да отстраняват авариралите електропроводници и повалени стълбове. Някои от селата в Ловешко към този момент трето денонощие са без ток. В по-голямата част от обитаемоте места зареждането е възобновено отчасти. Заради неналичието на електрозахранване в някои села няма и вода, защото помпите не работят.
В община Ловеч без ток към момента са Хлебене, Соколово, Смочан и Босиня. Бойко Чавдаров от ЧЕЗ систематизиране добави, че без ток са и пет села в община Угърчин, поради повреди на сектори в мъчно налични региони. В област Велико Търново трети ден без електричество изцяло или отчасти са 28 обитаеми места от общините Елена и Павликени. И в плевенска област към момента има селища без електрозахранване. В община Брацигово остава в действие частичното бедствено състояние.
Заради зимната конюнктура достъпът на коли през днешния ден до Витоша бе позволен единствено с вериги. Дори се предлага на туристите да употребяват градския превоз до планината. До 04:30 ч. тази заран продължи почистването от снега на обитаемоте места по Южната дъга в София. Няма бедстващи в софийските села, които са ситуирани в подножието на Витоша.  Продължават проблемите с електрозахранването в област Враца. Трето денонощие без ток са обитаеми места и обособени клиенти в общините Мездра, Роман и Враца. От през днешния ден има спирания и в община Бяла Слатина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР