Не е възможно Европа да се развива на конкурентния световен

...
Не е възможно Европа да се развива на конкурентния световен
Коментари Харесай

Кисьов: Не е възможно Европа да се развива на конкурентния световен пазар без здрав и силен ЕС

„ Не е допустимо Европа да се развива на конкурентния международен пазар без здрав и мощен Европейски Съюз ”. Това съобщи в предаването „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” Владимир Кисьов, някогашен заместник-министър на индустрията в държавното управление на ОДС, някогашен заместник-министър на вътрешните работи и основен договарящ с Европейския съюз.

Той е безапелационен, че Европа би била по-слаба, в случай че бъде Европа на отечествата. Според него от Brexit няма да има никакви позитиви за Англия.

Според някогашния заместник-вътрешен министър един от огромните проблеми е, че политиците от ден на ден се отдалечават от хората. Кисьов е безапелационен, че упованията за блокаж на Европейския парламент след завладяването му от евроскептиците няма да се случат. „ Няма да има блокаж. И ПЕС, и десните и ЕНП излизат с изказвания, че ще избират да си сътрудничат между тях, вместо да си сътрудничат с националистите ”, заключи той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: