Не е въпросът да получим подкрепа от ПП. Добрият вариант

...
Не е въпросът да получим подкрепа от ПП. Добрият вариант
Коментари Харесай

Тома Биков: Останем ли без правителство, лихвите по дълговете ни ще продължат да растат

Не е въпросът да получим поддръжка от Политическа партия. Добрият вид за България е да има държавно управление от необятен кръг обединения, съобщи депутатът Тома Биков от ГЕРБ пред Би Ти Ви.

Българска народна банка регистрира 0,1% напредък за предходната година, а това значи, че няма да растем. Останем ли без държавно управление, лихвите по задълженията ни ще продържат да порастват. Политиката по външния ни дълг е тотално сбъркана, с приемането на бюджета за 2023 година можем още повече да влошим това, сподели още Биков.

Едва ли някой в Народното събрание е срещу това пенсионери и обществено слаби да получават повече пари, само че пари няма. Другата година няма да имаме повишаване на Брутният вътрешен продукт. Значи би трябвало да отрежем отнякъде. От толкоз комплицирана обстановка може да се излезе с държавно управление, формирано от необятен кръг обединения. Животът няма да свърши със зимата, цялата последваща година ще е тежка, че и идната зима.
Търсим избавителните разновидности за закърпване на ситуацията с едно антикризисно държавно управление. Може да отидем и на избори през януари-февруари.
Ако създадем избирателен бюджет в този момент, това ще съсипе страната, съобщи Биков.

По думите му първата политическа мощ е напълно в правото си да има ръководител на Народното събрание, каква е логиката на подкрепим претендента на Политическа партия Никола Минчев, попита реторично Биков.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР