Не е въпрос на аритметика, а на геополитическа ориентация. Допуската

...
Не е въпрос на аритметика, а на геополитическа ориентация. Допуската
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Ще има натиск от Европа и САЩ да се състави стабилен кабинет

Не е въпрос на аритметика, а на геополитическа ориентировка. Допуската ли, че Европа и Съединени американски щати ще ни държат да имаме несигурно държавно управление. Ще има напън, с цел да имаме работещ кабинет. Тази тези изрази в студиото на Нова ТВ социологът Андрей Райчев.

Тези избори или ще продължат революцията, или ще я прекратят. Важно е да се види дали ще се промени режима на говорени с ГЕРБ и Движение за права и свободи - диалози или не, добави социологът.

Според Райчев разликата сред първата и втората партия е огромна. ГЕРБ и Движение за права и свободи, посочени като статукво, са първи и трети. Трябва им една партия, с цел да създадат коалиция. Стига им Българска социалистическа партия – само че ще звучи недобре. Политическа партия – не е задоволително. Ключът за сформиране на кабинет е у Христо Иванов. Това е краят на революцията – пито платено. Това ще бъде на фона на войната, тъй като България е на ръба на голяма международна рецесия, посочи социологът.

България се намира в следната обстановка – Европа просто се разорява. На фона на това е да разсъждаваме коя партия ще загуби, в случай че си стисне ръката с Движение за права и свободи, е неуместно. Всички дребни препирни нямат значение на фона на това, което имаме. Смятам, че ни предстоят доста тежки дни, аргументира позицията си Райчев.

Тези, които гласоподават за Възраждане, е тъй като не харесват българския и западния хайлайф, а не поради Путин. Възраждане е рискова, не тъй като е пропутин, а тъй като ни предлага страшна оферта – да излезем от Европейски Съюз и НАТО. Не можем да кажем, че те са путинисти.

Сега Политическа партия си заплащат на синдрома на „ ние можем сами “. Демократична България не съм сигурен, че вижда ориста си с Политическа партия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР