Не е в добра позиция, ако започне да се занимава

...
Не е в добра позиция, ако започне да се занимава
Коментари Харесай

Таня Андреева: Не е добър знак БСП да къса от основните политики на партията

Не е в добра позиция, в случай че стартира да се занимава с вътрешни разлики. Липсва ми диалогът за политиките на Българска социалистическа партия. Залогът за европейските избори е доста висок. Това съобщи някогашният здравен министър доктор Таня Андреева в предаването "Тази неделя " по БТВ.

"Не съм останал с усещане, че Сергей Станишев хвърля сянка върху избора на Йончева за лидер на евролистата на Българска социалистическа партия ", сподели още тя.

"Хора от Българска социалистическа партия седяха часове пред кабинета на Станишев за услуга, същите целуваха ръка на Елена Йончева, откакто стана водач на евролистата на Българска социалистическа партия ", разкри доктор Андреева.

"Не е добър знак Българска социалистическа партия да къса от главните политики на партията ", добави някогашният здравен министър.

"Отричането на всеки един, който е постигнал положителни неща за партията, води до неприятни практики в бъдеще. Аз не бих последвала лидер, който се отхвърля от хората и политиките. Станишев е свързвам с участието ни в Европейски Съюз ", приключи доктор Таня Андреева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР