Не е удачно да давата пари назаем, тъй като може

...
Не е удачно да давата пари назаем, тъй като може
Коментари Харесай

Алена Вещае! Ето Кой Ще Плаче И Кой Ще Пирува През Първата Седмица На Юни! Тази Зодия Са Златните Късметлии!

Не е удачно да давата пари назаем, защото може да съжалявате. Ако към този момент сте позволили тази неточност, през идващите дни ще имате опция да си извлечете поука.

Телец
Периодът е много удобен за вас, що се отнася до персоналните финанси и работата с пари – може ненадейно да получите някакви средства или пред вас да се открие късмет за спомагателни доходи. Понеделник и вторник са изключително подобаващи за споразумяване на финансови въпроси – инстинктът ще ви оказва помощ да взимате верните решения. В сряда обаче може да попаднете в напрегната обстановка и да се чувствате изнервени.

Близнаци
Идните дни ще бъдат време за отмора и за дотъкмяване на започнатото, преди да се устремите право напред и пред вас да се открият нови вероятности – в персонален или длъжностен проект. Не се учудвайте, в случай че нескрито излизат несвършени задания от близкото минало или пък просто нищо не се случва – застоят ще бъде закратко. Възможно е да вземете решение да се освободите от нещо.

Рак
Ще би трябвало да помислите добре и да вземете решение кой път да следвате оттук насетне. Макар че може би ще се чувствате като жертва на събитията и ще се самосъжалявате, имайте предавид, че от вас зависи повече, в сравнение с си мислите. Не бихте могли да измененията действителността и ще би трябвало да я приемете, само че може да измененията настройката си към нея и по този начин бъдещето също ще бъде друго.

Лъв
Много от вас ще бъдат на любовна вълна. Ако сте обвързани, ще се радвате на приятни мигове в компанията на обичания човек. Знайте, че планетите ви дават чудесната опция да заздравите връзката си, като прекарвате повече време с половинката си – може да пътувате дружно или да излизате по-често. Любовните прекарвания ще бъдат доста мощни през идващите дни. Ако не сте обвързани, има добра вероятност за нова тръпка.

Дева
Периодът ще бъде спокойне за вас и в персонален, и в длъжностен проект, стига да сте търпеливи и да не се пробвате да фокусирате хората и събитията. Някои от вас може да решат, че тъкмо в този момент имат потребност от отмора и от повече развлечения – моментът е доста подобаващ да поемете глътка въздух. Ще сте по-емоционални, ще изпитвате нужда другите да ви угаждат и в случай че това не се случи, няма да ви стане по никакъв начин прелестно.

Везни
Добре е да обърнете повече внимание на себе си и да отделите време за отмора и за развлечения – миналите седмици бяха по-напрегнати за вас и в този момент е моментът да разпуснете малко. Най-трудните астрологични въздействия, които ви влияят от известно време насам, към този момент стартират да отшумяват, тъй че има възможност да намерите позволение на някои проблеми и да ви олекне на душата.

Скорпион
Най-добре ще бъде да се концентрирайте върху осъществяването на неотложни каузи и рутинни задания – оставете огромните упоритости за идващите седмици, които ще бъдат доста мощни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното развиване. В понеделник и вторник може да свършите много добра работа, защото ще бъдете съсредоточени и доста продуктивни. Ако ви следва някаква по-специални изява, не се тормозете, ще се справите добре.

Стрелец
Ще се справите по-добре с всекидневните си задания и задължения, в случай че довършвате започнатото и сте малко по-старателни и съсредоточени в това, което вършиме. Преодолейте склонността си да летите нависоко и слезте на земята, като обърнете особено внимание на делничните неща, домакинските отговорности, заплащане на сметки и рутинни задания. През идващите седмици ще имате задоволително време и благоприятни условия да пътувате.

Козирог
Ще би трябвало да приемете, че материалните богатства, към които се стремите, няма да дойдат по различен метод, с изключение на посредством труд и потребление на персоналните ви способности и професионални умения. Финансовите компликации, през които доста от вас минават, са знак, че би трябвало да престанете да разчитате на други хора – да вземем за пример родители или другари, или още по-зле – на хазартни действия, а да си стъпите на краката и да поработите крепко.

Водолей
Най-важното изискване за триумф и в персоналните, и в служебните връзки, а също и в начинанията, свързани с бизнес, е да се стремите към съгласие и да работите в екип. Дори да ви се желае да наложите мнението си, спрете за момент и дайте опция на хората към вас да споделят какво мислят. Ако през миналите седмици сте се чувствали изнервени и всички са ви дразнели, не се безпокойте – въздействието малко по малко отминава.

Риби
Ще умувате и ще би трябвало да вземате решения, тъй като другояче към вас ще настъпи безпорядък. Ще би трябвало по този начин да организирате всекидневието си, че в него да има по-добър ред и отговорностите да са ясни, с цел да се справите с някои битови или административни въпроси. Ще се наложи да сте практични, да търсите рационални решения на проблемите и да не оставяте за по-нататък това, което бихте могли да свършите в този момент. Може да се наложат промени поради здравословен проблем.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР