Не е трудно да забележите и вие, че политическите партии

...
Не е трудно да забележите и вие, че политическите партии
Коментари Харесай

Николай Марков: В България има само мафия - скрита, свирепа и недосегаема

" Не е мъчно да забележите и вие, че политическите партии нямат експертен, нито политически капацитет. Нямат никакъв!

По-лошото е, че и държавните институции са изпразнени от смисъл и наличие и всичко, което ни се случва е плод от решенията на няколко недъгави политически водачи. Друг е въпроса, че и те самите не са достоверни водачи. Срам.
 Марков: Гледайте деликатно и помнете кои са гербаджийските калинки-министри, които пазят садистите-полицаи Марков: Гледайте деликатно и помнете кои са гербаджийските калинки-министри, които пазят садистите-полицаи
" Гледайте деликатно и помнете кои са гербаджийските калинки-министри, които са пуснати от хунтата да пазят садистите-полицаи - Ден...

Лично аз не съм чул решение на мигрантска рецесия с пари, армии и полицейски сили, само че очевидно за нашите политици и недъгавите им специалисти, това е решението. Още повече, че от нито един политически детайл, не съм чул нито едно вярно решение, с изключение на общи приказки от хиляда и една нощ. Толкова ме е позор от това, което слушам с ушите си от националните ни избраници, че оставам без думи. Срам ме е ", написа специалистът по национална сигурност.

" Срамувам се също и не мога да чувам с каква лекост се смачква главния закон Конституцията, от държавните органи и лицата, които ги съставляват. Срам ме е, че на върха на държавната власт са сложени фигуранти, парцалени кукли, които очевидно не им е там мястото, само че от този факт се възползват други подмолни играчи-подлеци. Срам, който доста хора отхвърлят да признаят.

На дъното на блатото сме!

Пред нас е политическа, финансова, мигрантска и здравна рецесии, в едно с още редица скрити такива. Като инстикт от страна на политицитe и държавниците ни следва искане за пари, пари и пари - за следващо крадене. Ако си мислите, че някой желае нови милиарди задължения и пари на данъкоплатците, с цел да прави нещо за жителите - лъжете се. Срам.
 Николай Марков: Депутатите разискват през целия ден една болница за деца, която не построиха за 30 години Николай Марков: Депутатите разискват през целия ден една болница за деца, която не построиха за 30 години
" Днес беше ярък ден за българската народна власт. Парламентарните ни храненици го запълниха с пламенни словоблудства на тематика " детска пед...

Нямам желание да ви увещавам, единствено предизвестявам!

Намерете метод да си отбраните спестяванията си и не мислете, че те са предпазени в банките! В България няма банки, а единствено офиси с името " банка "! Тук няма нито една същинска банка и всичко неприятно може да ви се случи за часове. Политическите ни плъхове няма да ви защитят, нито скапания им съд, прокуратура или каквото и да било друго. Тук няма и страна!

Има единствено мафия - скрита, свирепа и недосегаема! Всичко друго е мъртво! Умъртвено е по най-виртуозния метод - да наподобява като живо. "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР