Не е трудно да се дефинира възрастовата група на собствениците

...
Не е трудно да се дефинира възрастовата група на собствениците
Коментари Харесай

Този 78-годишен норвежец бръмчи по улиците със своя McLaren 720S

Не е мъчно да се дефинира възрастовата група на притежателите на суперкари. Най-младите водачи надали биха си купили състезателен автомобил, защото към момента не могат да си го разрешат, в случай че нямат богати родители или доста сполучливо бизнес начинание. Възрастните хора и пенсионерите също е малко евентуално да изберат суперкар, защото влизането и излизането от ниско транспортно средство би било досадно и мъчно за тях, изключително в случай че имат болки в гърба.

Това обаче не важи за 78-годишния норвежец Хенри Харфелд, който предишното лято си купи McLaren 720S Spider. Още по-хубавото е, че той кара суперкара за 400 000 $ постоянно, като към този момент е навъртял повече от 4000 километра.

Харфелд обаче не е елементарен водач. От видеото, качено от luden_cars, наподобява, че той в действителност схваща от коли и се любува на всяка минута зад кормилото на неговия McLaren 720S Spider. Също по този начин, Харфелд не се тормози да натисне газта, защото споделя, че изключително му хареса какъв брой бързо върви супер колата. Все отново, имайки поради оптималната мощ от 710 к.с. и 770 Нм оптимален въртящ миг, определяйки McLaren 720S просто като " бърз " би било подценяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР