Не е . Toва заяви депутатът от ИСБНИ Мария Капон

...
Не е . Toва заяви депутатът от ИСБНИ Мария Капон
Коментари Харесай

Мария Капон не знае какво има в чувала на ИТН

" Не е. " Toва съобщи депутатът от ИСБНИ Мария Капон във връзка номинацията на Пламен Николов за министър председател на Има Такъв Народ .

По думите ѝ претендентът за министър председател на Има Такъв Народ може да се окаже добър вид. Много по-важно е по какъв начин е бил определен и кой го е избрал , разяснява в студиото на Българска национална телевизия Капон. По думите й страната стои в позицията някои да извърши своите задължения.

В 6-8-10 точки ние имаме доста събирателни позиции с Има Такъв Народ и можем да имаме общи цели . Едно а е публичен контракт за уговорките към гласоподавателите ни, настоя Мария Капон. Такъв контракт сред Има Такъв Народ и ИСБНИ би дало гаранция.

Мария Капон означи, че целите в съглашението би трябвало да бъдат закрепени, в това число и по-късно кой ще извършва съглашението.

Мафията по този начин ръководи - най-хубавите планове водят до пъкъла. Тя запита какво значи мъжката дума ? Мъжката дума не е задоволителна, безапелационна бе Капон.

Има Такъв Народ би трябвало да проявят целия разсъдък , цялата отговорност, а ние цялото успокоение , настоя Капон.

Тя също удостовери, че по време на срещите с Има Такъв Народ е било обсъждано името на Петър Илиев за претендент за министър председател на партията на Слави Трифонов. Ние сме почти на една гара с Демократична България и всяко подозрение, което имаме за подмолна игра, би трябвало да бъде разсеяно . Никой не може да ни плаши с избори, акцентира Капон.

Тя уточни, че алените линии за ИСБНИ са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Никой не може с анонимност да ни показва с един пакет и един лист проектокабинетът , сподели Капон. Ние не знаем какво има в чувала в Има Такъв Народ , тъй като може да ни сервират различен човек за министър председател, уточни тя.

Ние няма да влезем като заслон, нито като колаборация , в случай че имаме каквито и да е подозрения за това кои стоят зад целите на бъдещото държавно управление.

Мария Капон има вяра, че Слави Трифонов желае да остави диря в политиката и точно той е гарантът какво ще бъде държавното управление .
 Бабикян: Имаме съвсем цялостно съвпадане с Има Такъв Народ, само че поддръжката зависи от лицата в кабинета
Бабикян: Имаме съвсем цялостно съвпадане с Има Такъв Народ, само че поддръжката зависи от лицата в кабинета

Има Такъв Народ смущаващо показват лица и да, не Николов, а Петър Илиев е името, което е обсъждано
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР