Не е тайна за никого, че различните типове мъже отговарят

...
Не е тайна за никого, че различните типове мъже отговарят
Коментари Харесай

Изберете куче и ще ви разкрием кой е идеалният мъж за вас

Не е загадка за никого, че другите видове мъже дават отговор на другите видове дами. В края на краищата всички дами са разнообразни и всяка чака да се изпълнят нейните стремежи. Ние ви предлагаме малко да се позабавлявате и да изберете това куче, което ви харесва най-вече. Изборът ви ще разкрие кой е идеалният мъж за вас: не можете да изберете повече от едно куче. А в случай че не съумеете да си изберете, ще можете най-малко да научите нещо ново за себе си!

1) Аристократичен ретривър

Ако сте избрали това куче, то най-хубавият вид за вас е умният и спокоен мъж. За вас не е толкоз значима външната хубост, колкото грижата за мъжа. Държите да име доверие и съгласие сред вас.

Жените като вас не са склонни да сменят постоянно сътрудниците си и ги обичат за цялостен живот. Вие сте правилни на вашата половинка, до момента в който не преживеете някакво извънредно пострадване. Положителни и с малко шанс, вие мъчно се доверявате незабавно. Мъжът би трябвало да ви завоюва последователно. Умеете да вдъхновявате мъжа си към всевъзможни подвизи.

2) Вярната овчарка

Ако сте избрали това куче, то любовта не е празна дума за вас. Ако обичате, то обичате с цялата си душа и сърце. Вие сте страхотна стопанка, а за своите деца вършиме всичко. Често избирате мъже, които не ценят това, което създавате в фамилията си, тъй като бързо привикват с положителното и имат вяра, че всичко идва от единствено себе си.

Вие сте подобаващи за мъж, който ще оцени вашите старания. До кралицата би трябвало да има единствено един крал. И в действителност сте кралица и доста красива жена. Дори и в състезателен екип, можете да изглеждате съвременно и стилно.

3) Малък териер

От вашата харизма цветята разцъфват. Въпреки женствеността ви, имате каменно сърце. Вие сте подобаващи за мъж, който ще бъде по-силен от вас, тъй като имате пламък и очите ви блестят с магическа светлина.

За доста мъже, вие сте жена, която помнят цялостен живот. Нуждаете се от мъж, който да поеме отговорност за себе си. В по-млада възраст избирате мъже, които са по-слаби от вас, само че скоро разбирате, че те не са почтени за вас.

4) Спокойно и деликатно куче

Нуждаете се от мъж, който ще ви защищити от всички компликации на заобикалящия ви свят. Ако се омъжите за него, вие в действителност бихте се чувствали като зад каменна стена.

Като общителна и ласкава жена, приемате всевъзможни странности и привички на обичания си сътрудник и нормално в никакъв случай не сте удовлетворени. Има обаче нещо, от което ви боли смъртоносно и не можете да простите – изневярата.

Вие работите върху взаимоотношенията си и създавате опората на брачна половинка си, от която той се нуждае. Лесно и просто изглаждате острите ъгли и поддържате мира.

Вижте още: Това, което първо забележите разкрива скритата ви мощ

Ако не сте харесали нито едно куче

Вие в действителност сте креативна натура, за която творчеството не е просто дума, а метод на живот. Обичате всичко извънредно, безусловно “четете ” хората.

Преди всичко на вас ви подхожда сензитивна и грижовна персона, която е съпричастна към измененията в настроението ви. Щедростта за вас е по-скоро индикатор за щедростта на душата.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР