Не е тайна, че цените на имотите в суперцентъра на

...
Не е тайна, че цените на имотите в суперцентъра на
Коментари Харесай

Тоалетни на цената на апартамент в столична градинка не работят

 Не е загадка, че цените на парцелите в суперцентъра на София са непостижими за 98% от българите. Смятайте щом една тоалетна коства от 5 кв. м. коства 100 000 лв.. Както се споделя - животът щеше да е драматичен, в случай че не беше занимателен. Или беше противоположното. Няма значение.

Публична тоалетна на цена колкото апартамент - това може да се види в столичната градинка " Кристал ". Община София е платила 100 000 лв. за оборудването от 5 кв. м. Тоалетните са общо две, а цената им излиза по 9400 евро на квадрат.

В добавка към това тоалетните не работят и са оградени с огради. От миризмата излиза наяве, че тоалетните все отново работят.

" Къде спи общината, за какво не работят и за какво плащаме всички тези пари. Гражданите не могат да използват това, за което са платили ", обяснава пред бТВ Светлозар Алексиев от " Спаси София ".

" По принцип цената на обществената архитектура е скъпа. За този случай не мога да бъда съответен, защото е минало социална поръчка, имало е спецификация - тъкмо осъществяване и конкуренция в ценообразуването. Всичко е безусловно законно и не съм сюрпризиран от цената. Публикувано във обстоятелства.бг: Защото отново ви споделям – в обществената архитектура, вандалоустойчивост, самопочистване…Обществото би трябвало да свикне със скъпоструващата обществена архитектура ", твърди общинският консултант от ГЕРБ арх. Ивайло Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР