Не е тайна, че социалните мрежи са подходящо място за

...
Не е тайна, че социалните мрежи са подходящо място за
Коментари Харесай

В коя от всички социални мрежи живеят клиентите ви?

Не е загадка, че обществените мрежи са уместно място за маркетинг и брандинг на дребния бизнес. Ако имате нова компания и желаете да ви виждат, сигурно би трябвало да я установите и развиете най-малко в една от тях. 

Мрежите са демократично място и в това време са формирани от вътрешно маргинализирани групи. Всяка една от обществените мрежи от своя страна има своята друга на възраст публика. Важно е да присъствате там, където е уместно за вас. 

Ако не употребявате правилна стратегия, евентуално ще пропилеете безсмислено пари, човешки запас и може би даже цялата концепция на продукта или бизнеса ви.

Към днешна дата настоящите препоръки за наличие в мрежите от страна на новите компании са следните, съгласно онлайн изданието на сп.Inc.: 

Изградете своя нова аудитория  като се обърнете към водачи на мнение. За да се случи това, трябва да " произведете " чудесно и забавно онлайн наличие, което да притегля гости в уеб страницата ви. То би трябвало да бъде уместно за шерване и да подхожда на клиентите ви, с техните ползи. Помислете каква е демографията на потребителите, които ще употребяват продукта или услугата ви. Публикувайте наличието естетически издържано съгласно усета на тези аудитория.

Освен това, да го извършите един път или няколко пъти не е задоволително. Трябва да публикувате постоянно. Най-малко един път на ден. 

Потърсете водачите на мнение, чиято позиция се цени в сектора ви и се обърнете за съдейстие към тях. Т.нар. инфлуенсъри могат да донесат стотици почитатели на профилите ви. Някои компании ги употребяват като водещ детайл от брандинг тактиката си. Чрез тяхното наличие може да изградите лоялна публика в мрежите, която вероятно да стане ваши лоялни клиенти. 

По-вероятно е да ви виждат, в случай че знаете къде търси информация публиката ви . Социалните мрежи са добра опция за стартъпи с ниски маркетингови бюджети понеже създаването на страница във водещите платформи е гратис.

Продължава на страница 2.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР