Не е тайна, че Реал Мадрид иска да си върне

...
Не е тайна, че Реал Мадрид иска да си върне
Коментари Харесай

Агентът на Хакими охлади стремежите на Реал Мадрид

Не е загадка, че Реал Мадрид желае да си върне Ашраф Хакими през идващият сезон. Мароканецът също не крие обстоятелството, че мечтае да завоюва титли с бялата фланелка. Неговият приоритет е да играе на „ Сантяго Бернабеу “.

21-годишният футболист не желае да губи нито част от развиването си и сега обмисля дали да се върне в Реал Мадрид, откакто би трябвало да се бори за поста си с Дани Карвахал. Всички варианти са вероятни, това показа неговият сътрудник Алехандро Каманьо пред „ Скай Спортс “.

„ Ашраф е най-хубавият десен бек в Европа, дружно с Александър-Арнолд. Всички огромни тимове го желаят и, несъмнено, един от тях е Реал Мадрид. Но Борусия Дортмунд към момента е вид пред нас. Просто изчакваме и ще забележим. “

Договорът на Хакими с Кралския клуб изтича през 2021 година, само че съществува уговорка, в която той може да бъде продължен до 2023 година. От своя страна Борусия Дортмунд желае да задържи мароканеца в редиците си и ще предложи нова договорка на Реал Мадрид в края на този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР