Не е тайна, че растенията имат уникалната способност да помагат

...
Не е тайна, че растенията имат уникалната способност да помагат
Коментари Харесай

Домашни растения, които носят късмет

Не е загадка, че растенията имат неповторимата дарба да оказват помощ на хората по един или различен метод. Независимо дали приказваме за цветята в градината или зелените домашни растения, които оказват помощ за филтриране на въздуха и за унищожаване на отрицателната сила, всички те са наложителна част от един дом.

А знаехте ли, че съгласно Фън Шуй някои от зелените стайни растения могат да донесат шанс? Ако смятате, че имате потребност тъкмо от това, уверете се, че имате някое от тях в дома си.

1. Кордилине

Листата на това растение се отличават с цветната си приказност, в които преливат - розови, зелени, кафяви, изпъстрени с бяло, алено или жълто. Полинезийците са вярвали, че то има мистични сили и в случай че имате такова растящо в дома си растение, то ще донесе благополучие. Ако откриете такова с две стебла, се счита, че може да притегли и обич.

2. Дърво на живота

Според Фън Шуй, растенията със заоблени листа носят шанс и това е на върха на листата. Това растение постоянно се подарява при разкриване на ново дружество или в случай че някой се нанася в нов дом. Хубаво е да се постави до входната врата.

3. Змийско растение

Това растение е известно и като езикът на свекървата, само че макар прякора си, носи шанс, поради способността му да всмуква формалдехид и бензен във въздуха. То оказва помощ за опазване на естествената мокрота в помещението.

Повече четете ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР