Не е тайна, че преживявания на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо

...
Не е тайна, че преживявания на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Елитна компаньонка описа секс преживявания с Роналдо в автобиография

Не е загадка, че прекарвания на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо с жрици на любовта постоянно са го пращали на първите страници на жълтите издания. Именно по тази причина и редица сексскандали са свързвани с неговото име.

Добре познатият бразилски модел, ефирен водещ и екс „ Мис Бум Бум” Андреса Ура, разкри в автобиографичната си книга – „ Умирам да живея”, за нейния полов опит с огромната футболна звезда. Андреса не е позната единствено като водещ и модел, а също по този начин ангажира и клиенти, водейки елитна проституция, като единствено богато хора могат да си разрешат услугите.

„ По това време бях на 27 и споделях тялото си със стотици мъже, а може и хиляди. Превърнах тялото си в изкарващо пари нещо”, разкри Ура.



Андреса е една от най-исканите проститутки в Бразилия и бързо е „ хванала окото” на Кристиано. „ Бях предложена за него от двама футболисти, с които бях преди този момент. Той ми позвъня и ме запита дали в действителност имам най-хубавият гъз в Бразилия. Уговорихме се и отидох към хотела. Когато бях в асансьора, сърцето ми стартира да бие мощно, тъй като знаех, че няколко секунди ме разделят от това да се срещна с Роналдо. Когато отвори вратата на хотелската стая, той ме посрещна, усмихна се и ме предложения вътре. Поговорихме нашироко какво ще се случва, след което ме сграбчи. Имахме плевел и див секс и нямах концепция, че той обича по този начин. Роналдо е доста нападателен в леглото, само че всичко свърши доста бързо”, написа още Андреса Ура в книгата си.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР