Не е тайна, че поддържането на хидратация е от ключово

...
Не е тайна, че поддържането на хидратация е от ключово
Коментари Харесай

Бутилка-бестселър, използвана при представянето на филми за Барби в John Lewis

Не е загадка, че поддържането на хидратация е от основно значение, с цел да се чувствате освежени и здрави, само че поддържането на потреблението на вода през целия ден не постоянно е елементарно. С натоварените работни дни и цялостните уикенди, чашите за многократна приложимост, които съдържат огромно количество течност, на собствен ред насърчавайки потребителя да пие повече вода, процъфтяват в известност.

Една марка, която е видяна в ръцете на звезди като Луси Хейл и Манди Мур и даже е употребена във кино лентата за Барби, е Hydro Flask. Най-продаваната чаша за пътешестване беше налична за закупуване единствено в Америка, само че към този момент е пусната в чужбина и може да бъде закупена от John Lewis.

Стилната бутилка за вода се предлага в хубав розов колорит, който е съвършен за съчетаване с пролетни и летни тоалети, а защото външността е прахово боядисана, цветът няма да избледнее след пране. Той разполага с вакуумна изолираност с двойна стена TempShield®, за която марката твърди, че поддържа напитката ви на прави...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР