Не е тайна, че отношенията между Меган Маркъл и баща

...
Не е тайна, че отношенията между Меган Маркъл и баща
Коментари Харесай

Меган не поздрави баща си за 76-тата му годишнина - slava.bg

Не е загадка, че връзките сред Меган Маркъл и татко ѝ Томас са мощно обтегнати. Господин Маркъл не пропуща опция да подлага на критика щерка си, а 38-годишната херцогиня на Съсекс му отвърна с липса на всякакво внимание.

Така на сватбата тя бе съпроводена от бащата на младоженеца – принц Чарлз, а не от личния си родител. В многочислени изявленията Томас Маркъл пък описа, че е пращал писма до нея, само че по този начин и тя не е приемала подадената ръка. Стигна се до такава степен, че той се съгласи да свидетелства против нея в съда.

Херцогинята обезверено се пробвала да поправи връзките с татко си, като му написала персонално писмо, което по-късно бе оповестено в медиите без нейно познание. Маркъл не можа да преживее идващия удар и спря да поддържа връзка с Томас.

Сега изданието Mirror оповестява, че брачната половинка на принц Хари даже не поздравила татко си за рождения му ден. В средата на юли той навърши 76 години. Братът на Меган - Томас Маркъл-младши – удостовери, че също не е чул позвъняването от херцогинята във значимия ден.

„ Той се радва на пенсионирането си и желае да не помни за Меган вечно след раздялата. Баща ми най-сетне загуби вяра в миналото да се събере още веднъж с щерка си. Той ще пътува по света, с цел да излекува раните си “, – сподели синът на Томас.

И в книгата „ В търсене на свободата “ се приказва за сложната връзка сред родител и щерка, като публицистите Омид Скоби и Каролин Дюран отделят няколко значими епизода от творбата за това.
Авторите обясниха за какво Томас по този начин и не стигна до сватбата на щерка си в Лондон и означиха, че брачната половинка на принц Хари “отхвърлила “ предлагането на кралското семейство да помогне на татко си заради възходящото внимание на пресата.

Публикуваните фрагменти разказват освен фамилните спорове сред Меган Маркъл и принц Хари, само че и началото на тяхната сантиментална връзка.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР