Не е тайна, че много модерни момичета "ловуват" за богати

...
Не е тайна, че много модерни момичета "ловуват" за богати
Коментари Харесай

Момиченца за татковци: Красивите жени на възрастните милиардери

Не е загадка, че доста съвременни девойки "ловуват " за богати мъже, надявайки се да си уредят нехаен живот. В това съревнование някои не се тормозят да построяват връзки с мъже, доста по-възрастни от тях. В последна сметка такива съюзи се основават на взаимна полза: момичето получава невероятни благоприятни условия, а възрастният мъж - млада хубавица.

Очарователна брюнетка Фабиан Флоси, да вземем за пример, се омъжи за милиардера от Формула 1 Бърни Екълстоун. Тя не се тормози, че е доста по-висока от брачна половинка си, а също и 45 години по-млада.





Двойката неуморно отхвърля слуховете за корисност и твърди, че техният брак се основава на чиста обич.

Друга гореща брюнетка, някогашният модел Джейд Форе, се ожени за френския мултимилионер Арно Лагардер.





Те се срещат, когато Джейд е на 20 години, а Арно на 49. Две години след сватбата двамата имат дете. И без значение от прогнозите за провал на брака им, те не престават да са дружно, имат три деца и фамилията наподобява много щастливо. Може би въпреки всичко в тези случаи има и същинската обич?

Кралицата на хубостта от Африка Силвия Ндука в действителност се надяваше да се ожени за богат човек и да живее щастливо до момента, само че не съумя.
Черната перла стартира да се среща с най-богатия човек в Африка - милиардерът Алико Данготе. По това време хубавицата беше на 25 години, а Данготе - на 57 години.





Силвия поставя всички старания, с цел да си обезпечи безоблачно бъдеще с богатия мъж, даже разгласява в интернет разнообразни техни фотоси, с цел да бъде всичко несъмнено. Но най-после се оказа, че богатият другар към този момент е женен и няма да се разведе.

Може би най-драстичен е съюзът сред Малия Анделин и Самнер Редстоун. Двамата се срещат на борда на самолета, където Малия работи като стюардеса.



Някои сигурно ще кажат, че сред двамата тогава е пробляснала искра, само че в действителност е мъчно да се повярва на това. Когато среща обичаната си, милиардерът е на 85, а тя с 60 години по-млада.

Няма информация за персоналния живот на двойката. Известно е единствено, че милиардерът се старае нищо да не липсва на младичката му женичка.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР