Не е тайна, че Константин и Златка Райкова са имали

...
Не е тайна, че Константин и Златка Райкова са имали
Коментари Харесай

Константин: Мои приятели минаха Златка за по 2 бона на човек, но аз я минах безплатно! Никога не бих платил за нея

Не е загадка, че Константин и Златка Райкова са имали връзка. Макар и за малко, техните полови взаимоотношения са били лишени от всевъзможни финансови зависимости.

Става въпрос за времето, когато чалга артистът е бил гадже с колежката си Райна. Преди към 15 години той й кръшнал с Русата Златка, само че тя останала толкоз удовлетворена, че освен не му взела пари, само че и повторила няколко пъти.

„ Мои другари минаха Златка за по 2000 лева на човек, само че на мен пари не ми взе. Никога няма да заплащам за секс, въпреки всичко се имам за прелъстителен мъж. Само това остава, да заплащам “, хвалел се пред другари Коцето.

Златка Райкова е известна с похожденията си, които на млади години бяха обществени. Тя е била с толкоз доста мъже, че дори не си спомня някои от тях, както стана ясно преди няколко години, когато се оказа, че е не запомнила, че е била интимна с Боби Ръгбиста.

Дали Борислав си е платил, не е ясно. В „ Биг Брадър “ той твърдеше, че я е утешил след раздялата с Багата.

Константин обаче се има за плейбой и е изневерявал на Райна, без да нарушава финансовото си положение. Не е загадка, че двамата се разделиха най-много поради кръшканията на артиста, само че и поради нетърпимия темперамент на Пилето, заради който се е устремила към моминството до живот.

Източник: Lupa.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР