Не е тайна, че каквото и дреха да облече Меган

...
Не е тайна, че каквото и дреха да облече Меган
Коментари Харесай

Меган Маркъл създаде 30 работни места, като просто обу определен чифт дънки

Не е загадка, че каквото и дреха да облече Меган Маркъл, тя незабавно се разпродава. Модните марки назовават това " резултат Меган ", а една избрана марка съумява да се възползва сносно от него.

Става дума за производителя на дънки Outland Denim, чийто модели Меган носи два пъти по време на визитата ѝ с принц Хари в Австралия (на водещата фотография е един от случаи). От компанията оповестиха, че по-късно ползата към тях е повишен толкоз доста, че ще отворят нови работни места за шивачки във фабриката си в Камбоджа.

" Благодарение на избора на херцогинята на деним, ще можем да наемем още 15 до 30 шивачки в завода ни в Камбоджа през идващите седмици. Процесът по търсене на фрагменти към този момент стартира ", написаха от Outland Denim в Twitter.

Вероятно Меган е избрала тази марка поради обществената ѝ ангажираност. Outland Denim се стреми да даде положителни условия за труд на дамите в азиатската страна и наема работнички, които са били жертви на трафик на хора или живеят в последна беднотия.

По време на визитата си в Австралия Меган облече и еко облекла, направени от рециклирани материали, да вземем за пример обувки, направени от остарели бутилки за вода, и лятна рокля на Reformation (на фотографията долу).



Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР