Не е тайна, че има данни за близко сътрудничество на

...
Не е тайна, че има данни за близко сътрудничество на
Коментари Харесай

Илиян Василев: Има блестящо доказателство за връзките между руските служби и Борисов

" Не е загадка, че има данни за " близко съдействие " на ГЕРБ и Борисов с израелски и съветски специалисти по потреблението на технологии в обществените мрежи за предизборните цели, за образуване на настройки, за черни акции и така нататък " - написа дипломатът Илиян Василев във Facebook и продължи:

" Не е загадка, че има данни за " близко съдействие " на ГЕРБ и Борисов с израелски и съветски специалисти по потреблението на технологии в обществените мрежи за предизборните цели, за образуване на настройки, за черни акции и така нататък

Тази хибридка, по какъв начин някогашен шеф на Мосад е повода ГЕРБ да загуби, а Политическа партия да завоюват, потегли незабавно след изборите и бе ослепително доказателство за връзките сред съветските служби и Борисов.

 Сам я открих и направих бързо изследване и потърсих мнението на осведомени с тематиката.

Този уебсайт нюзру.ко.ил е профилиран вид, част на съветски мрежа от уеб сайтове нюзру. В истинската вест по-долу представена, просто проличава, че нещата са скалъпени на правилото - въпросния някогашен на Мосад си прави автореклама, че качва и смъква държавни управления, т.е. в случай че желаете да бъдете на власт си платете няколко милиона, а поръчителят на новината, явно обвързван с съветските служби преследва пояснение, което да откри причина за загубата на изборите от Борисов, отвън неуспеха на персоналната му политика.
 
Редовно при огромни и значими избори се търси повода за триумфа / неуспеха на едни или други претенденти с интервенция на израелски профилирани софтуери и ексспецслужби. Така беше с Оксфорд Аналитика, със профилирания програмен продукт, който беше лишил Клинтън от победа, с Пегасус /който пък следи съперници - тук никой не разчопли тематиката дали някой е разрешил и закупил този програмен продукт със знанието и по предписание на хора близки до властта на Борисов/.

Между другото въпросният началник от Мосад е прочут на Борисов и това не е загадка.

Също по този начин не е загадка, че има данни за " близко съдействие " на ГЕРБ и Борисов с израелски и съветски специалисти по потреблението на технологии в обществените мрежи за предизборните цели, за образуване на настройки, за черни акции и така нататък.

И то беше видно, че някой много ловко насочваше държанието и тезите на ГЕРБ. Помните ли " ред в хаоса ". Сурков тези дни разви цялата философия на Кремъл за експорт на хаоса, т.е. да дестабилизация на източноевропейските страни като метод за надзор и увеличаване на въздействието му. Тактиката на Борисов беше същата - самичък износа вътрешния си безпорядък, като го постанова в страната, а по-късно постанова ред в него.

Не инцидентно БЛИЦ незабавно употребява хибридката за сензационна вест, а тя просто е следващата поръчана от Борисов, изпълнена от приятелите за които направи Турски поток и други, които работят против пари.

Които, както е известно, той има. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР