Не е тайна, че големите футболни форуми, каквито са и

...
Не е тайна, че големите футболни форуми, каквито са и
Коментари Харесай

5 потенциални звезди, които да следите по време на Световното първенство

Не е загадка, че огромните футболни конгреси, каквито са и Световните шампионати, съставляват съвършената сцена за огромните играчи да се потвърдят и за младите очаквания да се изявят. Повечето почитатели на този спорт са наясно кои ще бъдат огромните звезди на Мондиала в Русия. Малко обаче се замислят кои играчи могат да блеснат с националната фланелка и да създадат възторг. Ясно е, че Лео Меси ще поведе Аржентина и Неймар ще свети за Бразилия, само че дано насочим вниманието си към петима играчи, които не са от ранга на топ футболистите сега, само че пък имат нужните качества да блеснат в Русия.

Роман Зобнин
И тъй като шампионата ще се организира в Русия, ще стартираме с един състезател от селекцията на “Сборная”. Става въпрос за 24-годишния полузащитник Роман Зобнин. Името му несъмнено не е измежду най-познатите на необятната футболна общност, само че това главно се дължи на обстоятелството, че играе в съветското състезание. Зобнин е централен полузащитник, като през последните два сезона пази цветовете на Спартак Москва. Зобнин имаше неприятния шанс да се контузи при започване на миналата акция и да пропусне огромна част от нея. Въпреки това съумя да се завърне в игра за втората половина от акцията и оказа помощ на Спартак да завоюва първата си шампионска купа на Русия от 16 години насам. Зобнин впечатлява с огромна отдаденост в мачовете на своите тимове и тактическа дисциплинираност, присъща за най-хубавите плеймейкъри. Очакванията са той да бъде значима част от титулярния състав на Станислав Черчесов.

Хаким Зийех
Зийех е част от националния тим на Мароко. Въпреки че е роден и израства в Холандия, Зийех получава предложение да пази цветовете на Мароко, което той не отхвърля. Засега кариерата на Зийех се движи напълно в холандската Ередивизи. Талантливият полузащитник оказа помощ на Аякс да стигне до финала в Лига Европа през сезон 2016/2017. За мнозина е изненадващо, че Зийех изкара и миналия сезон в състава на Аякс, само че ползата към него не липсва. Още преди месеци се заприказва за интерес от страна на Рома към играча на Аякс. Зийех направи 15 асистенции за Аякс в Ередивизи, с което сграбчи наградата за най-вече асистенции през сезона. Освен тях се разписа 9 пъти и беше значима част от цялостното показване за Аякс. Зийех има скорост, дрибъл и техника, която ще бъде от изгода на Мароко. Страната е в компанията на Иран, Испания и Португалия в група B, тъй че класата на Зийех несъмнено ще бъде нужна.

Пьотр Зиелински
Зиелински е част от състава на Полша, който е в група дружно с Япония, Колумбия и Сенегал. Ролята, на която се подвизава 24-годишният състезател, е в центъра на терена. Пьотр Зиелински беше измежду главните играчи в състава на Наполи през миналия сезон, като оказа помощ извънредно доста за спечелването на втората позиция. Той беше в състава на “Дружина Полска” и по време на Евро 2016. Тогава някои букмейкъри оцениха възможностите му да бъде измежду изгряващите звезди в шампионата като много огромни. Спортните анализатори от Nostrabet даже бяха анализирали букмейкърските оценки, които поставяха Зиелински до най-хубавите полузащитници на шампионата. Въпреки това младият Зиелински прекара повече време на скамейката. Не беше по този начин обаче по време на квалификациите за Мондиала, в които полузащитникът блестеше в своята роля. Очакванията са той да донесе нужната непоклатимост и импровизация в центъра на терена за Полша.

Алиреза Джаханбакш
Името на иранския футболист ще бъде мъчно за изговаряне от доста коментатори по време на Световното състезание. Те обаче ще би трябвало да свикнат с него, тъй като доста специалисти предсказват блестящо бъдеще за Джаханбакш. Само на 24 години той към този момент се трансформира в звезда за своя клубен тим - АЗ Алкмаар. Крилото направи мощен сезон, разписвайки се 21 пъти в 33 мача от Ередивизи и асистирайки за 12 попадения. Алиреза Джаханбакш стана първият азиатски голмайстор в състезание от Западна Европа. Коефициентът му на потребно деяние през акцията беше доста висок. Джаханбакш даже получи прякора “Иранския Роналдо”, като мнозина го съпоставят с португалската звезда на Реал Мадрид. Двамата ще получат късмет да се изправят един против различен в груповата фаза на шампионата, тъй като Иран и Португалия са част от група B. Срещата е в последния трети кръг от груповата фаза, като за нея може да потърсите специфични Winbet
бонуси, с които да увеличите своята банка за залози. Джаханбакш ще бъде измежду главните фигури в състава на Иран и от него ще се чака доста.

Сергей Милинкович-Савич
Беше много изненадващо да забележим по какъв начин наставникът на Сърбия Славолюб Муслин пренебрегва Сергей Милинкович-Савич по време на квалификациите за Световното състезание. Младен Кръстаич обаче не е на това мнение и ще вземе играча за решителните мачове. На финалите младият полузащитник ще играе основна роля. Милинкович-Савич направи мощен сезон с екипа на Лацио. Той изигра 35 мача в Серия А, като в тях се разписа 12 пъти и подаде за 4 гола. След мощната акция апетитите към него не стихват. Няколко огромни европейски гранда са по петите му, а след края на Мондиал 2018 цената му може и да се повиши много. 23-годишният халф впечатлява с физическа мощ, мощна игра във въздуха и страховит взор върху играта. Всичко това може да донесе единствено позитиви за тима на Сърбия, който ще би трябвало да се оправя със съпротивата на Бразилия, Коста Рика и Швейцария в груповата фаза.

Проверете техните оценки
Наред с упованията за мощно показване от всеки един от изброените петима играчи, всеки един футболен почитател може да се възползва и от още преимущества. Онлайн букмейкърските уеб сайтове дават разнородни варианти за
залози на разнообразни пазари, отнасящи се до Световното състезание. Winbet да вземем за пример дава на своите консуматори шанса да заложат за голмайстора в шампионата. По този метод може да изберете вашия любимец, обичан състезател или пък някой всред горните петима. Всеки един от тях разполага с избрани качества, като не всички са изявени изпълнители, само че измежду тях има и такива. Успоредно с това не пропускайте да ревизирате и специфичните бонуси на Winbet за Мондиал 2018 в Русия, които ще бъдат налични единствено по време на шампионата.

21-то Световно футболно състезание несъмнено ще даде поле за изява на доста играчи от разнообразни националности. Всеки един състезател ще желае да се потвърди и да помогне на своя тим. Настоящите и бъдещите футболни звезди ще търсят място под светлината на прожекторите. Голмайсторите ще търсят попадения, халфовете - асистенции, до момента в който бранителите и вратарите ще се надяват на чисти мрежи. След края на шампионата обаче единствено някои играчи ще завоюват оценките за най-хубаво показване. Остава да изчакаме, да се насладим на играта им и да забележим кои са те.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР