Не е тайна, че Елвис и Присила Пресли са имали

...
Не е тайна, че Елвис и Присила Пресли са имали
Коментари Харесай

Присила Пресли и откровената й изповед за брака и развода с Елвис

Не е загадка, че Елвис и Присила Пресли са имали една от най-емблематичните връзки на 20 в. От осемминутната им сватбена гала през 1967 г,, до развода им шест години по-късно, те постоянно са предизвиквали публичния интерес.

Но каква е повода за бурния бракоразвод на двойката през 60-те години? Какво е да познаваш Елвис още от младеж и да си омъжена за него? Присила е откровена до болежка в изявлението си за английското шоу,,Loose Women”.

Модел и актриса, Присила среща Елвис когато е единствено на 14 години. Той и татко й служат дружно в армията в Западна Германия. Елвис е по-голям от нея с 10 години и към този момент е международна рок звезда. Тя приема предизвикването да се омъжи за него на 21-годишна възраст и да отиде да живее в дома му в Мемфис.

,,Преместихме се в Грейсланд, а той към този момент имаше кръг от познати. Те ме одобриха, само че не ми беше задоволително. Не излизахме. Той не обичаше да се храни в заведения за хранене, тъй като хората го снимаха по какъв начин яде. Живеехме в сапунен балон.”

По време на шестгодишния им брак тя се старае да поддържа мистиката във връзката им. Елвис в никакъв случай не я вижда без грим или до момента в който готви.

,,Има неща, които пазиш за себе си. Той в никакъв случай не пожела да ме види по какъв начин се обличам. Искаше да гледа по какъв начин се събличам.”

Въпреки, че Елвис е любовта на живота й, Присила споделя, че се е чувствала изгубена живеейки по този метод. Гледала е филмите, които той желае да гледа, слушала е музиката, която той желае да слуша, и е ходила на местата, на които той желае да отиде. Споделя, че не е изживяла младостта си като,,нормално момиче”. В последна сметка, взема решение да напусне Елвис, с цел да разбере,,какво нещо е света.”
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР