Не е тайна, че бракът с принц Хари е втори

...
Не е тайна, че бракът с принц Хари е втори
Коментари Харесай

Защо Меган се разведе с първия си съпруг? - slava.bg

Не е загадка, че бракът с принц Хари е втори за някогашната звезда от сериала „ Костюмари “. От 2011 до 2013 година Меган Маркъл беше омъжена за телевизионния продуцент Тревър Енгелсън, с който е имала връзка седем години преди сватбата. Причината за раздялата на двамата било недоволството на Тревър от триумфа на брачната половинка му. Той не желал актрисата да стане самостоятелна.

Такива най-малко детайлности за фамилния живот на Маркъл и Енгелсън споделят кралските специалисти Омид Скоби и Каролин Дюран, които написаха биографична книга за херцога и херцогинята на Съсекс – „ Намирането на независимост “.

Книгата закупи огромна известност още преди да е излязла, а към този момент може да се откри и на книжния пазар в Съединени американски щати. Принц Хари и Меган Маркъл отхвърлят, че са споделяли каквато и да е информация с създателите, само че по никакъв метод не са отрекли изтеклата информация.

„ Когато към момента бяха дружно, Меган се чудеше в своите взаимоотношения с другари за какво Тревър се държи по този начин като не поддържа актьорската ѝ кариера “, написа в книгата. „ Тя почувства, че той харесва, когато тя се нуждае от него. Такава беше динамичността на връзката им – Тревър постоянно доминираше. Той е привикнал да бъде печеливш, индивидът, който вкарва Меган в промишлеността. “

Фактът, че Маркъл прекарва доста време в Торонто, Канада, където се снима „ Костюмари “, до момента в който Енгелсън живее в Съединени американски щати също не му допаднал. И последната сламка, която разрушила връзката му с бъдещата херцогиня била церемонията „ Оскар “, на която брачният партньор ѝ отишъл самичък. Тогава Тревър споделил, че му е изпратен единствено един билет.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР