Не е тайна – затлъстяването е най-разпространената епидемия, засягаща западния

...
Не е тайна – затлъстяването е най-разпространената епидемия, засягаща западния
Коментари Харесай

Затлъстелите служители може скоро да бъдат изправени пред глоби в опит да се справят с проблемите с теглото

Не е загадка – затлъстяването е най-разпространената зараза, засягаща западния свят, само че концепцията на водачите на една организация за битка със затлъстяването за ограничение на казуса кара някои хора да покачат своите вежди.

„ [Напълно] вярно е да настояваме в този момент измерванията на талията да се вършат всяка година от момента, в който детето тръгне за първи път на учебно заведение “, сподели Там Фрай, ръководител на Националния конгрес за затлъстяването в Обединеното кралство, пред The ​​Telegraph.

Коментарът на Фрай се базира на насоки, оповестени от Националния институт за върхови достижения в опазването на здравето и грижите (Ница) през април, които приканиха всички на възраст пет и повече години да извършат измервания на талията, с цел да се уверят, че броят е по-малък от половината от техния растеж.

В публикацията, оповестена в понеделник, Фрай означи „ тревожна “ наклонност, която демонстрира, че размерите на талията на дамите са се нараснали с три инча от 90-те години на предишния век.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР