Не е свързано със Северна Македония, както твърди премиера За

...
Не е свързано със Северна Македония, както твърди премиера За
Коментари Харесай

Заподозрените в шпионаж: Двама от ДАНС и един от неназовано министерство

Не е обвързвано със Северна Македония, както твърди премиера
За шпионство изследва се активността на двама чиновници на ДАНС и на министерство друго от Министерство на вътрешните работи. Предстои да се извършат дейни дейности, с цел да се реши дали има задоволително доказателства за покачване на обвинявания. Не е формирано за група, няма задържане по закона за Министерство на вътрешните работи, защото не са били на разположение законовите предпоставки. От спецпрокуратурата се надяват, че от чиновниците ще бъдат дисциплинарно уволнени.

Служителите от ДАНС са на приблизително управително равнище, само че на този стадий не може да се изнася информация.

По мотив думите на Кирил Петков, че по негова информация „ шпионите “ работили срещу положителните ни връзки със Северна Македония, от държавното обвиняване обявиха, че сходна информация няма, а следствието през вчерашния ден е в интерес на Русия.

„ От профилирана прокуратура не е желано да се дават записи от камерите на Министерски съвет “, обявиха още от обвиняването във връзка думите на Петков.

Информацията не е излъчена персонално, а посредством специфични механически средства, разкриха още от спецпрокуратурата и прецизираха, че не проверяват чиновник от Министерство на вътрешните работи по отношение на този случай, каквато информация беше пусната по медиите.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР