Не е случаен факт, че голямата ни естрадна прима Лили

...
Не е случаен факт, че голямата ни естрадна прима Лили
Коментари Харесай

Лили Иванова до последно се грижеше за бившата си свекърва

Не е инцидентен факт, че огромната ни естрадна прима Лили Иванова ще изпрати супер сполучлива 2022 година. Според родни астролози кариерата на Лили минава през 10-годишни цикли.

Още през 2021 година тя направи величествен концерт в " Арена Армеец ". А при започване на декември през 2022 година залата още веднъж бе на крайници след нейните велики безконечни шлагери и новите ѝ песни.

Българската певица даже събула за няколко минути обувките с високи токчета и излязла на сцената боса като нестинарка.

 Лили Иванова

Въпреки това Лили имаше много проблеми преди концерта и той до последно беше под въпрос. Месеци наред Лили се оплакваше пред хора от близкото си обграждане от болки в краката, беше много преуморена от лятното си турне и през есента се колебаеше дали да не спре с участията си онлайн и да се концентрира върху студийните записи. Всичко това не се случи и изпълнителката потвърди, че времето ѝ не е отминало. 

Преди настъпването на 2023 година архива на певицата изплуваха дълго защитавани секрети от персоналната ѝ биография. По думите на някогашен почитан държавен служител, който е контактувал с Лили Иванова при реализацията на десетки благотворителни начинания, тя била " доста добър човек ".

 Лили Иванова

" Лили направи необикновено доста за родния си Кубрат. През 90-те пя цели 2 часа за своите съграждани изцяло гратис. Не е правилно, че не се е разбирала с майката на първия си брачен партньор - ортопеда доктор Владимир Павлов. Той е бил доктор в болничното заведение в Бобовдол, пенсионира се в някогашната Окръжна болница. Лили до последно полагаше грижи за някогашната си свекърва, само че не искаше да се шуми за това ", споделя ексдържавният чиновник.

Според нейната някогашна икономка Мария легендата на родната сцена имала навика да обсипва с дарове с мотив и без мотив хората, които усеща близки. Една от тях е самата ѝ някогашната помощничка.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР