Не е сигурно, че Алекс Раева е прибегнала до ботокса,

...
Не е сигурно, че Алекс Раева е прибегнала до ботокса,
Коментари Харесай

Александра Раева опъна бръчки

Не е несъмнено, че Алекс Раева е прибегнала до ботокса, само че поради обстоятелството, че челото й е безпрепятствено като линия, нещата клонят натам. Прави усещане, че каквито и страсти да я връхлетят, тази част от лицето й не помръдва. Кожата край очите й също е подозрително изпъната, не се виждат даже и мимическите бръчици при усмивка или пък когато човек повдигне вежди.

 

Веждите й имат тип на застопорени в позиция, една концепция по-високо. Изглежда обаче не е присъединила в подмладяващите процедури гушката и клепачите си. Прави усещане, че кожата под веждите й наподобява леко набръчката, като че ли има в остатък, а под брадичката й се гъне двойна гушка.

 

Това се вижда ясно от клипчето й в Инстаграм, в което подготвя азиатска кухня в дома на Катето Евро в Кокаляне. Певицата се вихри с домакинска престилка и без никакъв грим над печката на Катето. Въпреки безспорното й кулинарно майсторство, певицата надали се е нахранила до насита, поради, че пази фигура.

Алекс Раева промени тотално режима си, откогато роди щерка си на 39-годишна възраст. Освен до здравословно хранене и спорт, два пъти в годината някогашната беквокалистка в „ Шоуто на Слави “ прибягва до недояждане – в продължение на няколко дни изкарва единствено на плодове и чай. Не е инцидентно и съвпадението с гладолечението на доктор Емилова.

Пеещата актриса отишла при нея преди 15 години поради медицински проблем, който след това освен излекувала, само че и схванала, че това е нейният метод да управлява тежестта си.

 

По отношение на младоликия си тип, Раева е споделяла, че се подлага на електростимулация, колаген стимулация и мезотерапия за хидратация и искра. Твърдеше още, че не желае да трансформира лицето си и го приема такова, каквото е. Това ненапълно дава отговор на въпроса за какво за разлика от други известни персони, тя се помирява с някои отблясъци на възрастта върху лицето й. 

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР