Не е сглобка или некоалиция. Хората трябва да знаят, че

...
Не е сглобка или некоалиция. Хората трябва да знаят, че
Коментари Харесай

Борисов и Радев лъжат, че са проспали таксата за руски газ

" Не е сглобка или некоалиция. Хората би трябвало да знаят, че момента ни управляваправлява от класическата коалиция ГЕРБ-СДС, ПП-ДП и Движение за права и свободи ", съобщи зам.-председателят на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски в тв изявление.
По думите му, в случай че се следва политическата логичност, тези партии да са се събрали на база хрумвания и стратегии - би трябвало, след неприятен резултат на изборите,  да се отдръпват. " Това е коалиция, събрана да изпере имунитетите на Борисов и Петков. И те го направиха. В пленарната зала виждаме цялостна поддръжка от ГЕРБ към предложенията на Политическа партия и Движение за права и свободи, само че извън, пред медиите Борисов споделя, че не ги поддържа ", акцентира Свиленски.
" За доста неща Борисов единствено се прави, че не знае. Знае и за 20-те лв. такса за газ, за която споделя, че с Делян Добрев я били проспали. Цялата парламентарна група на ГЕРБ я била проспала, че и президентът я бил проспал, като не е върнал закона. Дали? ", попита Свиленски. " Ние сме дали своят вот срещу 20-те лв. такса за транспорт на съветска газ за Сърбия и Унгария ", разясни Свиленски. " На Асен Василев, Кирил Петков и Денков от заран до вечер в главите им е единствено Русия. Каквото и да се случи - ще кажат, че Путин го е направил ", разяснява той.
Свиленски е безапелационен, че Българска социалистическа партия има поредна политика и всеки, който споделя позициите на социалистите е добре пристигнал. " С какво президентът е по-силен конкурент от опозицията в Народното събрание? За F-16 чухте ли го да опонира? Докато ние питаме непрестанно за самолетите. Има тематики, които президентът ги заобикаля ", добави той.
" Приоритетите на ръководещите слага Делян Пеевски, оповестява, следи за осъществяването и се възмущава, когато не са изпълнени. Но в това време не подхваща никакви дейности. Политическа партия са седнали в министерските столчета, вършат си техните схемички за техните фирмички и чакат поддръжката от ГЕРБ и Движение за права и свободи ", разяснява Свиленски.
И след ротацията Пеевски ще продължи да ръководи и Борисов ще продължи да натиска бутона - разсънен или задремал ", разясни той. Според Свиленски тези хора не ръководят с политики - те изпразват българската войска, бронетранспортьорите, атомните реактори в Белене. " Когато Българска социалистическа партия участваше в ръководството постигнахме за над 20 милиарда лв. обществена политика, повишихме  приходите, въведохме безвъзмездни детски градини, повишихме детските надбавки. Призовавам българските жители - на 29-ти излезте и гласувайте! ", сподели Свиленски.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР