Не е сериозно министър-председателят Петков да използва статии на Гугъл.

...
Не е сериозно министър-председателят Петков да използва статии на Гугъл.
Коментари Харесай

Горанов: Да впишем в бюджета на МВР 10 млн. за разходи за Гугъл

" Не е съществено министър-председателят Петков да употребява публикации на " Google ". Аз ще предложа на мои сътрудници в Народното събрание, на Росен Желязков, който беше министър на осведомителните технологии, да впишем в бюджета на Министерство на вътрешните работи 10 милиона за разноски за " Google ". Не е съществено по подобен лековат метод да се прави шоу в тази страна " - това сподели някогашният финансов министър Владислав Горанов.

" Министър-председателят Кирил Петков още от първите си дни в политиката сподели мощно пренебрежение към разпоредбите.

Първо, той си разреши да заявява погрешна информация за личния си статут като жител пред президента, след това сега, в който беше избран с декрет на президента за министър, преди да влезе в действие си разреши да изпраща писма към Българска народна банка, без да има представителна власт.

Мога и доста други образци да дам, само че това демонстрира една прибързаност и изнервеност да се покажат резултати на самонадеяност, която е хубава и похвална, само че граничи с случка. Защото в една правова страна смяната би трябвало да е за положително ", добави той.

" Мисля, че минаха към този момент много години и има принадлежности на демокрацията, които работят, може би несъвършено, само че в края на краищата нашата народна власт е релативно млада и аз дръзвам да настоявам, че значително може да се считаме за правова страна. Всички искания към реда в страната минават през по-скоро искания някой да овладее властови механизми, а не толкоз към едни или други решения ", сподели още Горанов в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР