„Не е редно да се говори, че Пеевски си имал

...
„Не е редно да се говори, че Пеевски си имал
Коментари Харесай

Владислав Панев: Пеевски няма министри. Има премиер

„ Не е редно да се приказва, че Пеевски си имал 3-а министри. Няма министри на Пеевски. Има министър-председател на Пеевски. Борисов си приказва директно с него. Министрите би трябвало да са задоволително доверени лица и на Борисов, и на Пеевски, с цел да е ясно, че ще извършват нарежданията. “

Това съобщи Владислав Панев, столичен общински консултант от „ Демократична България “ и съпредседател на „ Зелено придвижване “, в изявление за самостоятелното предаване „ По острието с Калоян Константинов “.

„ Кой би желал да стане министър в държавното управление на ГЕРБ и патриотите? Виждате какво се случва с някогашните им министри – Дянков и Трайков бяха оправдани на 1-а инстанция, тъй като съдът потвърди, че обвиняванията на прокуратурата не са закононарушения. Ненчев беше съден, Даниел Митов беше съден. Кой ли не беше! Защо ти е на теб да ставаш министър в държавното управление на Борисов, в случай че възможностите след това да те съдят по измислени каузи са доста огромни? Другото е, че Борисов не търси експертиза, а смирение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР