"Не е редно да има война между институциите, напрежение може

...
"Не е редно да има война между институциите, напрежение може
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Не е редно да има война между институциите, напрежение може да има


"Не е редно да има война сред институциите, напрежение може да има, само че война значи да се употребява институционална мощност, което не е редно. Не може да очаквате, когато президентът каже нещо всички да са съгласни с него. " Това съобщи вицеприемиерът Томислав Дончев в отговор на въпрос дали има война сред институциите. По думите му в някои от партиите има проруски благосклонности, само че отхвърли Волен Сидеров да е командирован от премиера в Крим:
"Безспорно има скептични европейски настроения у нас, само че такива има и в други страни ", посочи Дончев пред bTV. Помолен да разяснява многочислените митинги от миналите дни Дончев сподели:
"Пространството пред Министерски съвет е социална повърхност и всеки може да минава и да престоява. Много са публичните прослойки, които желаят среща. Ние се опитваме във всяка обстановка да реагираме. По отношение на хората с уврежданията в годините има доста нерешени проблеми ".
Относно показния арест на кмета на регион "Младост " в София Десислава Иванчева вицепремиерът разяснява: "Против съм телевизионното и Фейсбук правораздаване. Хубавото е, че в последна сметка съдът ще се произнесе и ще каже кой е бил крив и кой е бил прав. Става дума за акция, която значително е невиждана.
" Във връзка с възможното изместване на автомагистрала "Струма " поради археологически открития Дончев съобщи:
"Това не е първият археологически обект, който се намира на трасето на автомагистрала, десетки са. Когато е допустимо и належащо той или се мести, или се трансформира трасето на автомагистралата. При всички случаи едно такова съответно предложение би трябвало да бъде направено и от археолозите, и от инженерите. Трудно ще се измести трасето, вероятен е и вид естакада. Нека да чуем последната дума на археолозите и тогава ще разясняваме. Финалното решение го взема страна. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР