Не е проблем в името на кандидат-президента. Има проблем в

...
Не е проблем в името на кандидат-президента. Има проблем в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ГЕРБ и ДПС са нашата хитлеристка Германия

Не е проблем в името на кандидат-президента. Има проблем в Движение за права и свободи. Техният претендент да се споделяше Иван Георгиев е също недопустимо. И то поради нещата, които направиха Движение за права и свободи. Не мисля, че България ще избере президент от Движение за права и свободи.

Важно е индивидът какъв е. Радев взе вярната страна на жителите против мафията. От другата страна имаме шефа на СУ, който избра да бъде президент на една корумпирана партия. Движение за права и свободи го направиха, с цел да може номерът на бюлетината да е на първа страница на машината.

ИБГНИ в онази напечена конюнктура взеха неправилно решение, повлияни не зная от кого. Там са трима индивида, които доста не се разбираха. Те са на ръба да не влязат. Всички ще си поносим грешките от предния парламент.

Езикът на лицемерието, нещо, което се харчи в Народното събрание, не го одобрявам. При нас няма представители, които са били във властта. Ние сме такива, каквито сме. Не сме се променяли от времето на Ку-ку. По един и същи метод гледаме на света.

Ние декларирахме, че ще сме смирени на тези диалози, само че такова примирение би трябвало да има и при нашите сътрудници. Не може едната страна да е смирена, а другата да е нападателна. Ще подходим практично, а не прочувствено. Управлението не е непременно. Трябва да има праволинейност в цялата работа. Отиваме на среща с Демократична България, разбираме се и нямаме несъгласия. Няколко дни по-късно излиза водачът и споделя,че сме дългата ръка на Движение за права и свободи. Не е разумно!

Изискване на Демократична България бе да няма представители на Държавна сигурност. Това беше единственото. От един миг нататък, след изказването на Христо Иванов, нямаше никакво значение кого ще предложим. Правителство нямаше да има. Установих по грубия метод, че ние не разполагаме с медии. Отсреща взеха решение да не ни поддържат. Смятам, че занапред ще обясняваме някои неща. Нямахме медиите, през които да го съобщим.

Не споделям, че има виновност на медиите, само че нямахме нужното поле да го разбираем. Едно нещо, казано от 10 медии, стана преобладаващо като обръщение. Невярно е, че имаме нещо общо с Движение за права и свободи. А първо се споделяше, че ще бъдем патерица на ГЕРБ.

Кой завоюва от това, че има избори. Всички партии, с изключение на ГЕРБ и Движение за права и свободи губят. Ние по този начин или другояче сме от едната страна на барикадата. В момента от три субекта, има 4. Ще има преразпределение на гласовете-съвсем естествен развой. Появата на новата групировка е нещо прекрасно-демокрацията е това. |Те ще имат поддръжка и ще влязат в Народното събрание. Ние си имаме наши гласоподаватели, които ще делегират доверие на нас.

Ние приказваме едно и също – с ГЕРБ и Движение за права и свободи нямаме поле за диалози. Ние тази алена линия няма да я прескочим. Ще би трябвало да намерим с другите празненство общ език, с цел да има държавно управление.

Има някои неща при Кирил Петков, които не са доста окей и е въпрос на диалози. Например канадското поданство и декларацията. Това е попълване на документ с погрешно наличие. Казвам, че когато има закон, е хубаво да се съблюдава. Логично е да има последици. При нас има сред 20-25 индивида с двойно поданство, тъй като законът, който не е добър, не позволява. Но законът е подобен.

Политическите диалози са разнообразни от междуличностните търкания. Когато имаш огромен зложелател, е по-хубаво да сте дружно и откакто го победиш, тогава да търсиш разликите. ГЕРБ и Движение за права и свободи е нашата хитлеристка Германия.

Петър Илиева не мисля, че е неточност. Когато го предложихме в първия кабинет, никой не сподели „ гък “. Не съм човек, който ще каже, че той е отговорен. Човек би трябвало да внимава със заключенията. Пламен Николов е прелестен човек, не беше неточност.

Политиката се оказа много лицемерна активност. В шоубизнеса си самичък, а тук ти трябват сътрудници, които споделят едно, а вършат друго. Не мисля, че Слави има офшорки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР