Не е приятно това, което се случи на стадиона, няколко

...
Не е приятно това, което се случи на стадиона, няколко
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Инвеститорите искат по-добри условия. Пловдив трябва да настигне София по доходи


Не е прелестно това, което се случи на стадиона, няколко души скапаха мача и имиджа на България. Властите можеше да предотвратят това. Това съобщи канидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров. Той взе участие в спор за борбата за Пловдив, дружно с други претенденти за поста - Славчо Атанасов - претендент на НФСБ, подсилен от Вътрешна македонска революционна организация, Дани Каназирева от "Съюз за Пловдив ", Николай Радев - претендент на Българска социалистическа партия.

Пловдив се задушава, Пловдив е от табела до табела. Инвеститорите желаят по-добри условия, сподели той. Високите заплати са в София и доста хора от Пловдив идват да работят в София. Ние би трябвало да работим да достигнем София по приходи, сподели Здравко Димитров.

Той си слага за цел да сътвори по-добри условия за бизнеса. Това, по думите му, значи по-лесно да се издават документи и разрешителни, на едно гише. Кметът не дава заплати на бизнеса, само че бизнесът дава заплати, сподели той. Той поддържа концепцията за съкращаване на налога за моторни транспортни средства, тъй като по думите му, рестрикциите не постоянно водят до положителни резултати.

По тематиката превоз Здравко Димитров съобщи, че трафикът в Пловдив от ден на ден придобива чудовищни размери. Трябва да се вършат кръстовища на две равнища, да се направи външен кръг, вътрешен кръг, трбява да се направи мост, тези неща са неотложни. Пловдив няма комфортен паркинг. Той уточни, че би трябвало да има оптимизация на градския превоз, да има постоянен градски превоз.

В момента не е по този начин, когато има постоянен градски превоз, всеки ще избра да го употребява, съобщи Димитров.

Той уточни, че в случай че резултатите го покажат, е подготвен за балотаж. Листата на ГЕРБ е определена от събранията, не е нито моя нито на Тотев, тя е на ГЕРБ. Нямам зависимости нито като регионален шеф, нито като кмет ще имам, съобщи претендентът на ГЕРБ. Винаги съм бил член на ГЕРБ, сподели Здравко Димитров.

Битката за присъединение на нови териории към Пловдив я започнах аз. Пловдив би трябвало да се разшири, съобщи по време на дебата Славчо Атанасов.



По думите му туристите, които са посетили Пловдив за 2018 година са с 20 000 повече, от в този момент, когато Пловдив е европейска столица на културата.

Фактът, че отидох на балотаж означа, че хората са ме харесвали. Аз съм бил кмет и съм наложил най-ниските налози в страната. Бях определен от пловдивчани с 60 000 глаза, напомни той. Коментирайки превоза в Пловдив, той съобщи, че в София се кара по-лесно, в сравнение с в Пловдив.
Той е за изцяло преструктуриране на градския превоз.

По думите му, Пловдив е в ужасяващо финансово положение, а градът е задлъжнял.

Закъснял акт е оставката на Боби Михайлов, разяснява първоначално и Дани Каназирева.

По нейните думи в Пловдив огромният проблем са ниските приходи.
Бизнесът желае бърза и безпристрастна администрация. Много грехове имат предходния и настоящия кмет на Пловдив към градския превоз.

Трябва да има нова транспортна скица, сподели тя.



Според претендент на Българска социалистическа партия за Пловдив Николай Радев Пловдив би трябвало да бъде град на високите технологии. По думите му Пловдив би трябвало да бъде на здравите и образовани хора. Безпрецедентното разгръщане на синята зона прави още по-трудно паркирането, сподели той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР