Не е приятно под прозореца ти да викат оставка. Още

...
Не е приятно под прозореца ти да викат оставка. Още
Коментари Харесай

Борисов: Ако един от параметрите в държавата не беше добър, можеше да се говори за оставка

Не е прелестно под прозореца ти да викат оставка. Още повече, че с майките на деца с увреждания се разбрахме, отпуснахме 150 млн. лв. повече в бюджета за следващата година. А с едно непремерено и обидно за тях изявление Валери Симеонов ги върна на улицата. И ми е мъчително, и ме е гняв. 
 Борисов и Мая Манолова се отзоваха на поканата на в шоуто на Слави, Радев не
Това съобщи Бойко Борисов по бТВ, като се извини още веднъж на майките. Не е в моите благоприятни условия да спра митингите. Оставката на Валери Симеонов е в ръцете на Патриотичния фронт, аз имам съдружно съглашение. Оставката на Валери Симеонов не се разисква сега, сподели Борисов. 

Що се отнася до митингите за цените на горивата - с 20 стотинки са паднали цените на горивата сега, не поради митингите, а тъй като цената на петрола пада, изясни Борисов. Надявам се митингите да спрат освен това състояние, сподели още министър председателят. 

Нинова припознава ли се в това, че нейните депутати нарекоха 80% от хората за дебили, разяснява Борисов изявление на водача на Българска социалистическа партия, че щом министър председателят не желае оставката на Симеонов, значи се припознава в него. 

Ако един от параметрите в страната не беше добър, можеше да се приказва за оставка , безапелационен бе Борисов. 

Нищо друго няма в социологическите изследвания през днешния ден - както са ни подредили хората на избори, по този начин е, отговори министър-председателят на въпрос за рейтингите на партиите.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР