Не е преодоляна опасността за живота на детето, което бе

...
Не е преодоляна опасността за живота на детето, което бе
Коментари Харесай

Последни новини за момчето, пометено от кола на НСО

Не е преодоляна заплахата за живота на детето, което бе блъснато от кола на НСО. Тежка безсънна нощ и още по-тежка заран е имало то, оповестява Българска национална телевизия.

"Детето е с черепно-мозъчна контузия и счупена лява ръка. Освен това има вътрешни контузии и травма на бял дроб. Това уточни представителят на болница "Св. Анна " Антон Луков.

Първи СНИМКИ и неприятни вести от злополуката с автомобил на НСО, прегазил дете

Припомняме, че 14-годишното момче, което беше пометено от автомобил на НСО на столичния бул. "Драган Цанков ", е пресичало на червен светофар.

Шофьорът на BMW 3, което се води на президентската администрация, се е движил със скорост към 40 км/ч. Той е бил самичък и към този момент е прибирал колата към гаража. Има доста очевидци на случая, които са разпитани.

Момчето е възпитаник от 119 СУ и е било със собствен връстник, който се опитал да го издърпа от пътя на колата, само че приятелят му е притичал пред гумите. Въпреки ниската скорост, лидерът не е съумял да предотврати произшествието, тъй като момчето е изскочило изненадващо.
Както БЛИЦ писа късно нощес от НСО изпратиха публично мнение за случая . В него се споделя, че към този момент е в ход досъдебно произвеждане и че при определяне на отговорно държание на служителя на НСО ще бъдат подхванати всички изискуеми от закона ограничения.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР