Не е правилно да се комуникира по този начин с

...
Не е правилно да се комуникира по този начин с
Коментари Харесай

Борисов за протестиращите: Не е правилно да се комуникира по този начин с една разгневена общност

" Не е вярно да се комуникира по този метод с една ядосана общественост. Разговорът би трябвало да се успокои " - по този начин разяснява в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов обстановката с митингите на работещите във въглищните централи, съобщи кореспондент на.

" Преди 3 години оставихме План за възобновяване. Договорихме гладко да се извеждат тези мощности. Дотирахме и миньорите, и въглищата. Сега договарянията се водят от министъра и премиера. Гледах едно изявление на премиера, в случай че някой ги поучава по този начин да споделят с ядосана общественост – не е вярно. Както и  зърнарите ги помолих да не влизат в София, същото бих споделил и на протестиращите в този момент. Някои от нещата би могло да станат при добра връзка. Трябва да се успокои диалогът. Не надменно " - уточни Борисов. 

Според някогашния министър председател, методът на връзка е извънредно неверен. " Ние в не-коалицията поддържаме тези министри. Асен Василев одобри 36 заплати за тези, които желаят да изоставен – това е положително " - добави той.

" Те са привикнали - пращат ни някакви претенции, след това моите депутати стартират да работят по законите, след това те споделят – това е наше. Това е реалност. Хора, които са се приели за най-можещите и най-знаещите " - заключи Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР