Не е по силите на България сама да постигне нещо

...
Не е по силите на България сама да постигне нещо
Коментари Харесай

Борисов: Не е по силите на България сама да свали санкциите срещу Русия

Не е по силите на България сама да реализира нещо във връзка с европейските наказания против Русия, сподели министър председателят Бойко Борисов в отговор на парламентарен въпрос от депутата Антон Кутев (БСП) по отношение на националната политика на държавното управление за развиване на връзките с Руската федерация за сполучливо осъществяване на българските национални ползи.

Питането се оказа комфортна топка за Борисов, който употребява случая да изтъкне напредъка на държавното управление си по реализацията на съветски енергийни планове като АЕЦ " Белене " и " Турски поток " и по какъв начин шпионската спекулация с българските " русофили " не въздейства по никакъв метод на прелестните връзки сред София и Москва.

Той употребява момента и да заяви, че повече във външнотърговски проект се чака с готвеното за следващата година посещаване на съветския президент Владимир Путин.

Българска социалистическа партия от време на време предлага на Народното събрание да се разгласи против глобите, само че ръководещите отхвърлиха всичките ѝ опити.

В петък Борисов се обърна с схващане към социалистите и показа, че е опитал да посредничи, само че " видяхте какво се получи ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР