Не е планирано подобно посещение на президента. Така от прессекретариата

...
Не е планирано подобно посещение на президента. Така от прессекретариата
Коментари Харесай

Румен Радев не мисли да гостува на Слави Трифонов

Не е планувано сходно посещаване на президента . Така от прессекретариата на президента дадоха отговор на въпрос на дали Румен Радев ще одобри поканата на Слави Трифонов да гостува в " Шоуто на Слави " довечера. От " Дондуков " 2 прецизираха, че и през идната седмица Радев няма да взе участие в предаването.
Припомняме, че по отношение на ситуацията в страната, напрежението и митингите, на 14 ноември Слави Трифонов предложения ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева , президента Румен Радев , министър-председателя Бойко Борисов , основния прокурор Сотир Цацаров и омбудсмана Мая Манолова да гостуват в Шоуто. Участие са удостоверили всички без президента.
Утре в " Шоуто на Слави " ще гостува министър председателят Бойко Борисов. А в четвъртък и петък - надлежно обвинител номер едно Сотир Цацаров и публичният бранител Мая Манолова. Следващата седмица в понеделник (26 ноември) на въпроси ще дава отговор и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.


„ Уважаеми фенове, виждам, че нещата в страната са много забавни, разнообразни, специфични, непредвидими. Някак си, доста хора внезапно започнаха да търсят и правата си, и достолепието си. Което, несъмнено, е доста хубаво. Защото съгласно мен това е единственият метод да бъдем общество и общественост, а не електорат и навалица ", разяснява по-рано в предаването си Слави Трифонов. Той изрази вяра гостите да откликнат на поканите. " Защо пък да не дойдат. Но и вие ще имате право да питате, и аз ще имам право да запитвам, тъй като сме техни работодатели ", сподели още Слави.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР