Не е първият подобен скандал, на който ставаме свидетели през

...
Не е първият подобен скандал, на който ставаме свидетели през
Коментари Харесай

На Острова: Да не се вторачваме, че задържаните са българи

Не е първият сходен скандал, на който ставаме очевидци през последните години. Темповете на съветските опити за шпионаж към западните страни са се нараснали.

Това разгласи пред Нова английският специалист от Кралския институт Киър Джайлс.
„ Не би трябвало да се вторачваме във обстоятелството, че това са български жители. Както виждаме от Русия са склонни да привлекат всеки от всяка страна. Нямаше да е огромна изненада, в случай че бяха британци, а не българи ”, разяснява Киър Джайлс.

Трудно е да се каже какво следва, всичко зависи от това какви са съмненията за това какво са създали или са се готвили да създадат.  Интересното е, че би трябвало да са задържани, тъй като са провеждали или подготвяли шпионаж. Но в действителност, обвиняванията са за владеене на подправени документи. Това може да е вследствие на обстоятелството, че до неотдавна английското законодателство беше толкоз ненапълно, че в случай че те са провеждали някаква зловредна активност, тя може да не е била избрана като незаконна съгласно закона ”, сподели Джайлс.

Някои неща в никакъв случай не се трансформират. Нашата страна се опълчва на това, което Русия желае да аргументи на страните.  Обединеното кралство дава заслон на хората, които бягат от Русия.

Нищо не се е трансформирало в метода, по който Русия употребява зловредно въздействие и информация.Може би си мислите, че средата изцяло се е трансформирала с появяването на интернет, само че в действителност това са просто нови средства, с които да вършат старите неща, които съветското държавно управление постоянно е желало да прави в общества, които желае да подкопае ”, сподели Джайлс.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР