Не е обсъждано и няма основание за искане на отстрел

...
Не е обсъждано и няма основание за искане на отстрел
Коментари Харесай

Къпещата се в басейн в Сопот мечка не застрашава хората

Не е обсъждано и няма съображение за искане на отстрел на мечката, посетила обект в гр. Сопот. Това се показва в известие на Изпълнителна организация по горите по отношение на клип, публикуван в медиите за мечка, която се къпа в басейн на хотел. 

``
реклама

Въпросът с отстрел на тази мечка изрично не е поставян и обсъждан, декларират от ИАГ, представени от News.bg.

Сигнал за случая е подаден в Държавно горско стопанство - Карлово от притежателите на хотела, където е видяна мечката. Комисия, формирана от представители от ДГС - Карлово и Регионална дирекция по горите - Пловдив ще заседава на 4 ноември и ще излезе с решение или за прогонване, или хващане и пренасяне на мечката в горска територия, отдалечена от обитаемо място.

Издава се позволение за отстрел на проблематична мечка единствено в случаите в полза на здравето на хората и за предотвратяване от съществено увреждане на селскостопански култури, добитък и други.

В случая нито една от тези хипотези не е налична, заради което няма учредения за иницииране на предложение или издаване на позволение за отстрел на животното, показват от ИАГ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР